fredag 11 juli 2014

Puh, vilken värme!

Ja, en del pust och puh undslipper mig i den här värmen. Jag vill inte klaga, med värmen följer sköna morgnar och ljuvliga kvällar! Åtminstone om man är utomhus, inne är det i och för sig  inte så skönt mot kvällskvisten när solen legat på under dagen... 

Och så har vi haft några tropiska nätter! Häromnatten sov till och med maken och yngsta dottern ute på altanen. Det hade tydligen varit behagligt, men no, no, det är inget för mig, för jag har nog sett vad som kryper fram under altantaket framåt kvällningen, och det är några som jag inte är vän med...och definitivt inte vill riskera att få i huvudet... Nej, då får jag hellre ligga inne och svettas i sängen...;)

Mitt på dagen tillbringar jag helst i skuggan - om jag inte ligger på stranden förstås, det är ju inte så dumt det heller. Men annars älskar jag att sitta i skuggan med en god bok eller några tidningar, finns det någon mer behaglig värme än den i skuggan, när det är riktigt varmt? 

Rosen Imperial Palace, den enda röda rosen jag har. Vi köpte den idag för 6 år sedan, för att fira vår bröllopsdag, passade ju bra att knipsa av en kvist just idag då ;) 


5 kommentarer:

 1. Ja, det är verkligen tropisk värme nu. För en soldyrkare som jag är det underbart, men visst behöver man lite skugga mitt på dagen.

  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 2. Ja nog är det varmt alltid och som du säger, bästa stället är i skuggan med en bok! Funderade i veckan på att sova ute på altanen men alla dessa kryp...huuu...så jag fortsätter ligga i "bastuvärme" inomhus.
  Ha en skön helg, sköt om dig!
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
 3. Jag fattar! Även om jag älskar solen så kryper jag gärna in i skuggan. Fast värmen.. Jag älskar den och sover inte så bra men Äsch.. det gör inget Sommar är livet. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Nej, värmen har det inte varit något fel på den senaste veckan. Klaga ska man absolut inte göra. Tids nog blir det kallt och grått och då skulle vi gärna byta mot sommarvärmen.

  Fin röd ros. Jag har heller inte speciellt många röda rosor, men lilla Bassino är både riktigt röd och söt.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Svalare nu! Lite väl varmt blev det ett par dagar för min smak. Då blev det stranden en dag och annars skugga med bok.
  Det är svårt för vädret att hitta lagom. Men iofs klagar jag sällan på vädret. Mest bara konstaterar att det är väldigt varmt, jag går till skuggan.

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...