onsdag 17 december 2014

Julklappar
Idag har jag ägnat min dag åt julklappar, dels har jag köpt de sista kompletterande klapparna, dels har jag ägnat flera timmar till julklappsinslagning, ja det tar en stund! Jag passade på när barnen var i skolan. Årets julklappar blev visst mest helvita med röda snören, men några fick liten annan stuk. Jag köpte en hel rulle -en så där rulle som finns vid affärernas egen inslagning- vitt papper, av lite tjockare kvalitet, tycker det är svårt att få tag i det på smårullar. Ja, så nu lär det bli vita paket några år framåt ;) Jag är nog lite tokig men det kan man väl få vara! Jag gillar att slå in paket och vitt papper kan man ju ha året om, med snören i olika färger. 

Nu skall jag snart ta med mig tre av paketen och ge mig iväg till årets "juljunta" ;) Middag, prat och skratt, och så julklappsutdelning, med mina goa väninnor! 

4 kommentarer:

 1. Så fina julklappar. Jag älskar att slå in paket:) Vitt papper har man alltid användning för, lätt att ändra dekorationer efter årstid.
  Ha en trevlig kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jättefina julklappar.
  Jag gillar också lite tjockare papper. Det är bra att kunna använda pappret till annat än bara till jul.
  Ha det gott!!!!

  SvaraRadera
 3. Åhh, om jag hunnit lika långt som du. Tycker det är så svårt varje jul. Lättast blir nog att hitta något till hunden.

  SvaraRadera
 4. Ursnygga paket! Och det röda papperet kände jag igen, har själv använt det till dom få klappar vi har i år. Vi ska - förmodligen - inte ha några gäster på julafton på grund av en hjärtoperation som väninnan inte riktigt hämtat sig ifrån. Så det blev inga småklappar i år. Ovanpå det hade jag och väninnorna i Stockholm bestämt oss för att sluta med julklappar - alltså dom tyckte det och jag sa OK. Vilket jag ångrar nu.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...