torsdag 4 december 2014

Känna in rummet 
Kottar och kvistar från naturen, och så ett gäng hyacinter på det, och så en massa ljus förstås. Det räcker gott för att det skall kännas lagom jul/adventspyntat. Nu i kväll börjar Ernst julprogram, han brukar få till det med en massa från naturen. Kanske man får några nya idéer som man bara måste härma, vi får väl se! För säga vad man vill om Ernst (och alla verkar ha någon åsikt om honom...) men nog brukar han få till julstämning! Så - nu skall jag sätta mig i soffan och känna in rummet och stämningen när jag sätter på teven! 

10 kommentarer:

 1. Ernst har aldrig tillhört mina favoriter, speciellt inte när han gör något själv som finns att köpa färdigt - och som dessutom är både snyggare och billigare. Det hände två gånger när jag för flera år sen försökte mig på att titta på hans program. Då tröttnade jag direkt, så något julprogram med/av honom har jag aldrig sett! Så visst har jag en åsikt.....*fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Sitter bänkad framför Ernst nu. Gillar stjärnorna han gjorde precis. Jättefint du pyntat. Snygga krukor till hyacinterna.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Ernst!
  Fint pyntat på dina bilder.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillar Ernst på ett sätt men kan bli lite trött ibland också. Fint hos dig som bara den. Underbara krukor med hyacinter. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Här är en till som gillar Ernst och hans miljöer. Jag beundrar honom för hans uthållighet med att hinna fixa alla detaljprylar och få det att kännas äkta och trivsamt i TV. Kan tänka att det är ett litet meck inte minst med tiden.
  Kram
  Luna

  SvaraRadera
 6. Haha, ja, Ernst. Han har skogar han släpar in och först tänker man, näääeee. Och sen blir det jättebra. Men så kommer jag alltid på att han väl har ett helt band av assistenter som grejar och tar fram och klipper och tar bort och lägger till och rättar till allting. En annan får göra allt själv. Attans också.
  Men du klarar det ju galant utan en Ernst! Snyggt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Gillar Ernst jag med, missade det igår.
  Ibland småler man åt alla kreationer, men brist på fantasi har han inte, trevlig är han också.
  Snäll mot folk!

  Missade igår får kolla på reprisen.

  Så fint du har, jag tänkte bara ha krukor i år inga hyacinter i glas...
  men tänk helt plötsligt kan man ändra sig igen.

  Trevlig helg, kram Ewa :)

  SvaraRadera
 8. Gillar Ernst, härlig julstämning både där och hos dig!/Susanne

  SvaraRadera
 9. Härligt med hyacinter. Det är det juligaste jag vet, doften.
  Och jag är tebax till bloggvärlden. Kram på dej. /Knatten

  SvaraRadera
 10. Jaså, du känner Margareta.....!? Men det har jag alltid sagt, ön är liten. Och det är faktiskt en av allt det jag gillar med den!!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...