söndag 11 januari 2015

Julbaksmälla?

Konstig rubrik - jag vet! Men kanske är det något jag har drabbats av... ? Det tarvar väl en förklaring antar jag. Jo, i december så poppar det upp blogginlägg i hjärnan, så ni kan inte tro. Det är knappt jag hänger med alls, och får liksom härbärgera mig för att inte tråka ut er alldeles, med en massa inlägg om än det ena och än det andra, allt man bakar och fixar och pyntar och donar.

Men sen när allt återgått till det "vanliga"  och innan trädgårdssäsongen är här, tja, då blev det plötsligt blankt i hjärnan. Har inga uppslag alls till några inlägg (det är därför jag svamlar på så här, för blogga vill man ju liksom göra ändå...) Liksom som en baksmälla efter alla julinlägg. Inte har jag nåt projekt på gång heller. Jo, kanske ett som kommer med posten i morgon, men som troligen kommer ta ett år att genomföra, om jag känner mig själv rätt. Nu blev ni nyfikna va?

Så. Nu fick jag till ett inlägg ändå, ta da! 

En bild måste man ju ha också. Tjorven får representera min bloggtorka. 

10 kommentarer:

 1. "Vill ej vara med på bild" !

  Ibland kommer orden lättare än annars. Just nu tycker jag det är lite svårt att blogga just för att det är så svårt att få till bilder. Det är fortfarande så mörkt ute.

  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja ibland så är det knepigt att få till inlägg. fast så är det nog för alla. Vad spännande att få se vad du ska göra nu.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Tjorven representerar bloggtorka alldeles utmärkt...
  Ha det bra. Åsa

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen mig i detta att ibland har man så mycket att blogga om och sen inget. Skillnaden mellan oss är ju att du är jätteflitig bloggare hela tiden. :)

  SvaraRadera
 5. Bloggtorka har man allt råkat ut för och det är ju så att ibland är livet lite lugnare än annars och då har man inte så mycket att skriva om. Fin bild som passade perfekt till ditt inlägg :)

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med, det är inte lätt att hitta något att skriva om nu och mörkt och regnigt är det utomhus. Men jag har min årliga januari-februarilösning på problemet. Det är nu jag lägger ut långa inlägg från trädgårdsbesök jag gjorde förra sommaren. Då, förra sommaren, hade jag ju en massa annat att skriva om... ;)
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 7. Jag känner igen det där. Men om man sätter sig vid datorn ploppar det nästan alltid upp nåt som man vill skriva om. Jag har ju haft en långvarig bloggtorka nu, men så plötsligt kände jag att jag vill sätta igång igen. Jag tycker man får såna inspirationskickar av alla fina bloggar.
  Fin bild på Tjorven där. :-))

  Ha en fin fortsättning på din vecka nu och må så gott!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 8. Det var ett väldigt bra inlägg! Och precis så är det väl. Vi har ju haft stormen, vi, men nu är det liksom på noll på alla sätt. Vovven visar precis hur det är, men vi som står på två ben kan ju inte bara ligga så där.......
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Tjorven kanske uttrycker vad du känner för din bloggtorka, fast jag tycker den var väldans intressant. Nu är man ju otroligt nyfiken på vad som kommer med posten.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 10. Hejsan och Gott Nytt År, tack för alla goa 2014 års kommentarer hos mig, blir så glad.
  Jag har oxå varit borta från bloggandet en längre tid, men det hade sina orsaker, ingen 'torka'.
  Först en resa i 2 veckor till Teneriffa, väl hemma blev det lunginflammation, (har ej badat i kall pool eller kallt hav), troligen smittad på planet, sånt händer.
  Sen strejkar datorn ville inte gå in på 'nätet' och eftersom jag mådde dåligt så struntade jag blankt i allt en längre tid. Nu åter på bättringsvägen får jag mycket att läsa igenom.
  Julen är över och jag är glad, så skönt. Men inte lika skönt är vädret, stormar som kommer och går och förstör allt omkring sig. Strömlöst för många i vintertid är inte kul, man gör så gott man kan av vardagslivet. Så nu lever jag på reseminnen och mår då mycket bättre.

  Vovvar och katter vill nog helst vara inomhus oxå, förstår dem väl.

  Må väl kram/ Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...