torsdag 15 januari 2015

Tulpaner!

Tulpaner, det är ett tacksamt bloggämne så här års, på tal om att inte veta vad man skall blogga om alltså! Och idag är det ju Tulpanens dag, så då passar det ännu bättre! En bukett tulpaner, det är vi värda att unna oss den här årstiden, en gång i veckan, eller hur? 

Är så glad för vasen som jag fick i julklapp, den passar jättebra till tulpaner. Den här buketten köpte jag förra veckan, och den stod extra länge, kan vara att den var från en blomsteraffär, de är nog ofta av lite bättre kvalitet än de från mataffären. Jag tyckte den var ljuvlig i färgen! Och så matchade den ju kuddarna i soffan också, det gjorde ju ingenting ;)  Får se vad det blir för färg idag, tänkte köpa med mig en bukett efter jobbet. 
Jag läste att Tulpanens dag firar 25 år i år. Och det är väl värt att fira tycker jag! 

7 kommentarer:

 1. De fransiga är så vackra! Ska städa gamla lägenheten idag och då ska jag köpa med mig en bukett hem som tröst! Vilken vacker färg dina hade, perfekt matchning!

  Ha en fin tulpandag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Nu sa du det själv, att tulpanerna matchar kudden...........det är så att jag får rysningar så perfekt! Tänkte först att det inte var sant! Jag missade tulpanens dag igår, men det går väl att råda bot på idag, eller?! Färgen på dina är urläcker!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Det första jag såg var hur vackert färgavstämt det var! Mycket tjusigt!!
  Eftersom vi inte ska iväg någonstans idag så får det bli tulpaner i morgon.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 4. Jag älskar de där fransiga sorterna och rosa.. Precis som kuddarna.. Fint! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Tulpaner lyser verklig upp såhär års. Jag har två nya buketter nu.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Men ååh, vilka underbara tulpaner!! ♥

  SvaraRadera
 7. Nydelige tulipaner! Man kan ikke få nok av dem. Hver dag er tulipandag:) Krispe og muntre bringer de vårstemning til oss. Riktig god helg!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...