söndag 22 februari 2015

Söndagsfrukost

Vilken skön morgon! Solen tittar fram, några plusgrader så morgonpromenaden var skapligt skön, åtminstone på hemvägen med vinden i ryggen... Slank in i affären och köpte färska frallor, det kan man väl unna sig så här på en söndag...Nu har jag intagit sen frukost i min ensamhet. Huset är ännu tyst, ett barn sover hos kompis och ett annat sover i sin säng och lär väl göra ett tag till...(tonåringar ni vet!) och maken är på resande fot, men kommer hem i kväll. 

Så - nu dags att sätta lite fart, det skall bakas lite inför födelsedagfirande, fixas och städas lite. Vad skall ni göra denna söndag? 

10 kommentarer:

 1. Mmm... Gott!
  Här har jobbats lite och senare skall jag se på skid-VM. Vad som händer
  utöver det har jag ingen aning om. =0)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åka tåg. :) Jag och två yngsta barnen har hälsat på släkten under sportlovsveckan. Nu är vi på väg söderut genom ett snötäckt landskap, så vackert.
  Önskar dig en fortsatt skön söndag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Här slappas det rejält idag. Känner mig mör i kroppen fast ska fixa några tacopajer till sonens kommande 18-års dag. Gullig assiett tror jag har en såskanna i samma serie. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Gott med frallafrukost. Tror jag ska ta en kopp kaffe och 'putsa' altanen lite. kram *piah*

  SvaraRadera
 5. Här har också ätits frukost, ja t.o.m. lunch (fransk omelett) och nu ska vi väl ta en runda med lillgrisen. Han ÄLSKAR att åka ut till skogen eller havet och blir alldeles hysterisk när han märker att man börjar göra sig i ordning. Det är bara på morron som han vill in snabbt igen och helst krypa ner under täcket och slumra ett par timmar till. När vi sen är hemma igen så ska vi se race, det första för säsongen från USA. Underbart!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 6. Idag har det varit avslappnat och skönt :) Efter morgonkaffet gick jag ner i källaren och drog igång lite fler frösådder och inte ens det vackra vädret lockade mig att avbryta för att gå ut, trots +8.4 grader och sol... Fast jag tog en trädgårdsrunda för en stund sedan, vattnade övervintrarna ute i växthuset och titta efter vad som kommit upp i rabatterna. Nybakta frallor blev det till lunch och strax är det tid för lite middag, carbonara blir det idag - mums!
  Ha en fin kväll / kram gittan

  SvaraRadera
 7. Vilken skön slappar morgon du fick, lugn och ro och därtill en färsk fralla.
  Ärligt gillar jag mörkt bröd bäst, men givetvis är det gott med en fralla då och då.

  Må väl/ Eva

  SvaraRadera
 8. Vilken skön frukost...ta dagen som den kommer och bara vara! Ett gott bröd sitter aldrig fel och är så himla njutbart!
  Varm kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 9. Det låter väldigt skönt och avslappnat. Oh, din man kommer hem emellanåt, jag trodde han var borta ett halvår i sträck. Trevligt! Vi hade lite sol i söndags så jag gick och gick i våra berg och sen vet jag inte mer. Jag tror det var den dagen jag tog ett riktigt varmt bad, med skum över hela badrummet och under dörren och ut i sovrummet.......inte bra.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Härlig söndagsfrukost. Själv har jag jobbat hela helgen, så någon mysfrukost blev det inte för mig. Men det har jag tagit igen i dag.
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...