onsdag 25 februari 2015

Teknikens underbara värld

Idag kommer "fiberkillen" eller vad man nu skall kalla honom. Vi fick fiber installerat till huset i höstas, men för att kunna nyttja det fullt ut, behövs en massa sladdar och slikt dras här inomhus. Han skall också koppla in ett nytt tevesystem, vi går från Boxer till ComHem. Hoppas nu allt kommer att funka bra sen bara... Men nu får jag stänga av datorn en stund. Hm, man kanske skulle göra Myzan sällskap i sängen en stund, med en god bok kanske...? Eller kanske bäst att börja läsa in den nya manualen till teveboxen, så man är uppdaterad när den skall i gång. Suck, läsa manualer är inte min grej, men gubben vägrar ju att göra det, så skall det kunna användas måste jag. I-landsproblem! 

6 kommentarer:

 1. Nej manualer är inte roligt. Bättre då att krypa ihop med kissen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Manualer är inte riktigt min grej heller, hellre en bra bok. :) Samtidigt så vill man ju att tekniken ska funka så bra som möjligt.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle nog hellre krypa ner hos katten med en bok. Här är det mannen som läser manualerna och sen får han peka och visa för mig. Hoppas det fungerar för er nu.

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Ohh så söt katt du har! Ja manualer är inte min grej, hm...fast visst borde man ta tag i det där med det tekniska kunnandet. Härligt att få fart på datorer och tv, vi har ett uselt nät här på Öland, vissa dagar funkar ingenting och dyrt som tusan också...
  Ha nu en skön kväll!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Jag behöver oxå nån som kan komma o dra lite sladdar men mest el för här finns inte så mycket kontakter i huset o det ligger förlängare överallt.
  Kram till kissen. /Knatten

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...