fredag 6 februari 2015

Vårlängtan?



Vårlängtan var det ja, temat idag, denna februarifredag. Tror nog det är många runtom i landet som längtar efter vår. Själv var jag tvungen att fundera lite... jag som älskar våren!?

Men ändå, jag är just nu i den fasen att jag försöker få tiden att räcka till, och att då längta efter något som komma skall går inte riktigt ihop, för då vill man väl att tiden skall gå fortare, eller? Nej, kanske inte, man kanske bara vill att det skall vara lite mer vårlikt och skönare ute, vad vet jag...

Jag tyckte det var jul nyss (!) och för min del kan det få vara lite mer vinter först, innan våren är här. Men bara lite, ingen vargavinter tack, om man nu kan få önska..;) Men lite mer snö, lite mer tevemys om kvällarna, lite mer kura behöver jag nog,  innan det är dags att gå ut igen! 

I alla fall - lite vårblomster inne skadar inte, tvärtom, det behöver jag!  

12 kommentarer:

  1. Ja, visst behöver man lite vårfägring inne i dessa tider:) Ha det bra!
    Varma hälsningar,
    Sofie

    SvaraRadera
  2. Nej ingen mer snö för min del här längtas det efter våren:-)
    Ha en fin helg!
    Milla

    SvaraRadera
  3. Skönt med vårblommor inne.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Jag ser fram emot våren, ljuset och att vara ute mer men inte så pass att jag går och blir galen av längtan. Jag är nöjd som det är. Gillar vinter och i morse hade vi vacker frost på träden.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Underbara bilder som fångar längtan efter vår på ett härligt sätt....=)

    Trevlig helg!!!

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  6. Mmm, Ingen mer vinter för mig tack. Det är just det där med tid som jag njuter så mycket av under sommarhalvåret. Dagarna blir så mycket längre och man slipper sitta inne och kura framför en tv eller dator utan kan vara ute och njuta av värme och dofter...
    Härligt med krokus inne :)


    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  7. Ja oftast kommer snön här i februari och nu längtar man ju bara efter grönska och vårblommor, ja ja, det är ju bara februari...vi får stå ut!
    Ha en skön kväll, ta hand om dig!
    Kram,
    Titti

    SvaraRadera
  8. Jo, visst längtar man...Men absolut...Våren vill jag ha FRAMFÖR mig ett tag till...Längtan är nog så bra. Det är ju gott att ha nåt att se fram emot! Fast...Vintern tycker jag INTE om ....den här nere är rätt så trist...Grå, blöt och inte alls hälsosam.
    // hälsn Lena

    SvaraRadera
  9. Riktig härliga vårbilder som ger en längtan till det som komma skall.
    Men först en riktigt fin vårvinter med sol och snö.
    Trevlig Helg

    SvaraRadera
  10. Ja visst har man lite vårlängtan nu. Här har all snö smält bort från igår kväll till nu. Det gick snabbt. Det var inte så mycket snö men det är ändå lite lovande att den är borta nu. Kanske kan våren komma tidigt i år också...

    Ha en skön helg!
    Kram

    SvaraRadera
  11. vackra vårblommor !!! Jag skulle verkligen vilja våren !!! älskar hälsningar från angie från Tyskland

    SvaraRadera
  12. Fina krokusar! Jag längtar lite lagom efter våren, idag har vi sol och fint väder och jag ska strax ut på promenad. Våren får inte komma fööör tidigt, det är skönt att ha några "kura inne-månader".
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!