lördag 21 mars 2015

Som en vitamininjektion...


Igår var det vårdagjämning, och i morse vaknade man till vinter igen... Hela världen var vit, nu har det visserligen smält bort men såå isande kallt!! Vilken tur då att jag har dessa härliga tulpaner att njuta av -  en riktig vitamininjektion! 


Två fina kökshanddukar har hittat hem hit, även de i färger man blir glad av. De är från Indiska. 
...men oj, här var visst en till... denna från Lagerhaus. Jag har precis varit i Stockholm och shoppat, med mina två systrar, och som vanligt följer det alltid hem minst ett par handdukar och nån soffkudde, tänk att det kan man jag aldrig få för många av...(?) 

Som vanligt var det mysiga dagar tillsammans med systrarna. Det är nåt visst med systrar! Ja, nu har jag ingen bror så jag kan inte jämföra, men med mina systrar kan jag vara mig själv. Vi skrattar och flamsar, och pratar om det mesta, men kan ändå vara tysta ihop, vilket jag tror att man kan vara med den man är trygg med. Jag läste någonstans att "syskon är en länk till det som varit, och troligtvis dem som kommer att stötta dig bäst när du som mest kommer att behöva det". Ja, så är det nog! Det är en rikedom med syskon, och jag är så glad att jag har dem! 

8 kommentarer:

 1. Visst är det glädje i bukettform med alla dessa härliga tulpaner......!!
  Jag har två bröder....vi gör nog andra saker ihop än systrar gör....har svårt att se dom och jag på en shoppingrunda.....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 2. Behövs massor med vitamininjektioner just nu! Vi har idag vidrigt väder, men eftersom jag är så gammal som jag är så vet jag att det förmodligen kommer att ändra på sig och värre kan det inte bli, så det ser ganska ljust ut i alla fall!!!
  Systrar, hmmm, jag har inga syskon alls och det har jag alltid varit glad att jag inte haft, hittills, men det hade nog inte varit dumt ändå. Nu har jag tre kusiner på min pappas sida och dom har alltid tagit mig till sig som ett syskon och jag bor nära dom och jag har nog lite av den där känslan när jag är med dom som du beskriver! Det är trygghet.
  Agneta iskalla kramar

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara hålla med! Blommor och speciellt då tulpaner så här års är verkligen vitamininjektioner!
  Du hörs ha haft det trevligt med dina systrar! Det är så fint då man håller ihop med sina syskon hela livet! Det är verkligen inte alla som har den samhörigheten men vilken skatt då det är så! :)
  Själv har jag bara en syster men vi skulle nog inte skratta ihop så mycket på en shoppingrund! Vi är väldigt olika och har alltid varit det!

  Väldigt fina kökshanddukar du har hittat! De måste man absolut ha många av! :)

  Kram ♥
  / Maria

  SvaraRadera
 4. Vilken jättefin vas!! Är den nyinköpt? :-) Jaa, nog för att jag gillar vinter och snö.. men inte just NU! ;-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Nej, kannan har några år på nacken, men jag älskar den! Den är från Västergården, finns nog ännu att köpa tror jag, har sett den på någon webbsida.
   Kram Gunilla

   Radera
 5. Vad trevligt och inspirerande! Önskar jag hade syskon! Tulpaner har jag definitivt, dock! Ha en skön söndagskväll! :) Mia

  SvaraRadera
 6. Läcker bukett! Visst är det nåt särskilt med systrar.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 7. Så fint och vårligt du har det med både blommor och handdukar. Behövs så här års.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...