söndag 3 maj 2015

Det är mycke nu...

Så skönt det har varit med långhelg! Vädret har varit omväxlande fint (speciellt idag!) och lite "sämre", men jag har haft att göra. Stod hela torsdagseftermiddagen och bakade till äldsta dotterns handbollslag, tillbringade fredagen i en gymnastiksal när minstingen tävlade. Jag "gnällde" väl lite häromdan, om att allt skall hända nu i maj, men när jag tänker efter så har jag avverkat en hel del av det jag nämnde. För sista veckan har innehållit ett stycke utvecklingssamtal, ett tandläkarbesök, en tid vid röntgen av en fot, en kvälls körkortsutbildning (jo, jo, snart skall jag ut på vägarna med min stora tjej *bäva!*), en gymnastikuppvisning, en gymnastiktävling, ett stycke frisörbesök, samt då bakat enligt ovan, puh*

Bild lånad från Helagotland.se

Som sagt, idag var vädret strålande, och det stod inget annat på schemat, så det fick bli en trädgårdsdag, med bland annat årets första gräsklippning. Och det var så skönt att gå ute och pula med lite av varje, så jag ville inte gå in! Precis som det skall vara så här års alltså! 

*ps. Jag klagar inte! Jag är oerhört tacksam för att jag får vara mamma med allt vad det innebär, och mår barnen bra mår jag bra! Dessutom gillar jag att baka, och jag var stolt som en tupp när dottern tävlade i gympan, och vann sin klass till och med ;) 

8 kommentarer:

 1. Det låter som om du har haft fullt upp! Hoppas du får nån dag ledig framöver. :-)
  Det hårda brödet på översta bilden såg förresten smaskens ut.

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Ja du är fortfarande mitt i 'smeten' som jag brukar säga när mammorna har fullt upp inför alla de kommande festligheterna. Håll ut, snart är det över, ungarna flyttar hemifrån, tyst i huset.
  Men så är livet och så måste det bli, men en jobbig men rolig tid ändå för er tonårsmammor.
  Jag vet hur det var . . . . allt har sin tid.
  Lycka till med 'alltet' och ta det lugnt.
  / Eva

  SvaraRadera
 3. Fullt ös med andra ord! Det kan bli för mycket även om det är roliga aktiviteter´. Jag finner min återhämtning i trädgården och jag tror att du får det med :)

  SvaraRadera
 4. Kan längta efter när man hade full fart med barnen och alla deras aktiviteter.
  Mysigt med stressigt.................men man vill ju så gärna vara med på allt också.

  Sköna bilder du visar, så grönt och fint.

  Ha en bra vecka nu,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket du hunnit skriva sedan jag sist tittade in hos dig!
  Tänk att ni kan klippa gräset så här i början på maj! Här dröjer det än ett tag!
  Vi har mycket att klippa men jag brukar dela upp det på två dagar. Sedan gillar jag att gå och styra den där brummande maskinen! Jag tycker det är lite rogivande, samtidigt som man får ett motionspass. Lite som att vara ute på en joggingtur. Men jag är lite dålig på sån typ av motion. (jogga) Tycker det känns bättre att man får något gjort när man jobbar på!

  I dag har vi haft en kall men solig dag så jag har varit ute och städat upp i trädgården.
  Jag har också gått och surat över våra grannar. Dvs de som bor under oss!
  Nej vi bor själva i huset, men de som bor där nere under jord! Sorkarna!
  De har gjort värsta tunnelbanesystemet av vår gräsmatta! Man sjunker med hela foten på flera ställen! Usch! Jag blir galen på deras grävande!
  Tuggat sönder rosor har de också gjort!
  Men vad hjälper det att sura? De gör som de vill ändå! :-)
  Spännande med körkort! Det går säkert bra, men jag förstår din känsla! Kände likadant när jag var ute på min första körning med sonen!
  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Full fart är en del av livet och särskilt när barnen är i "aktivitetsåldern". Då rusar tiden iväg och det blir sällan lugn och ro, men det är ju precis som det ska vara!
  Ha en skön och kanske lite lugnare vecka!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 7. Och vi mammor är helt suveräna på att pussla ihop alla måsten med barnen .... Det är underbart att ha fullt upp. Vad ska man göra när alla barnen är utflugna. Grattis till att du får övningsköra med dottern. Det har jag gjort en gång för många år sen o det vill jag aldrig göra mer. /Knatten

  SvaraRadera
 8. Vilken gymnastikuppvisning som spänner över 90 års ålder på deltagarna, där skulle ju jag kunna platsa också!!
  Du hann med mycket. Är det inte så att när man står inför en massa saker ser man alla på en gång och inte att dom händer vartefter.....
  Och som belöning fick du sol och fint väder, gott!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...