torsdag 7 maj 2015

Jag, en trädgårdstjej!

Nej, det här inlägget är inte sponsrat (tyvärr...) Nåväl, det kom i alla fall ett paket till mig igår. Med ett par trädgårdsbyxor! Ja, va fasen - mannen har jaktkläder när han jagar, barnen har handbollskläder/gymnastikdräkter, och vad har jag när jag utövar min hobby? Jo, mina uttjänta jeans. Så det var dags att ändra på tyckte jag, så nu är jag en...

...garden girl! ;) Barnen tyckte byxorna var lite töntiga, men det tyckte inte jag, och jättesköna var de med, med en stretchkil i sidan, så man kan böja sig och röra sig fritt! Här står jag, med nyplockad kajp, som växer vilt i ena hörnet av min trädgård. 

mmm, så nu blir det kajpsoppa! 


8 kommentarer:

 1. Fina arbetsbyxor du skaffat dig! Blir lite roligare att rensa ogräs då eller hur?!
  Kajp, jag är något jag aldrig smakat...det låter väldigt gotländsk!
  Ha en glad dag...
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Och så går du ut i trädgården med den eleganta stassen! Hade jag haft så fina trädgårdskläder hade jag haft dom på kalas. Tror jag! Du är oerhört elegant och självklart ska du ha så fina kläder när du är i din trädgård, det var bra gjort, tycker jag!
  Kajp har jag letat som tokig efter och inte hittat. Ena hörnan av tomten sa du......hmmmm, synd jag bor på andra sidan landet.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fiiin du är:) Helt rätt... en trädgårdstjej ska ha Garden Girl!

  Tack för styrkekramen.
  Kramar tillbaka från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Klart du ska ha "riktiga" trädgårdskläder. Såna handskar har jag också. Bästa ever! Har inte gått sönder i sömmarna och gummit på fingertopparna är intakta. Hoppas du blir lika nöjd.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 5. Mycket fint! Har funderat på dem, men de blev rosa byxer på JUla kunde prova dem, var mkt billiga med,, men klart vi med ska ha fina hobbykläder håller med dig!
  Har du recept på kajpsoppa har ju med sådana..men har inte kommit på hur jag ska tillaga dem. kram!

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg är du i nya brallorna! Kajplöksoppa låter så gott, men jag har aldrig smakat.
  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera
 7. Helt rätt! Jag har också trädgårdsbyxor, men så småningom ska jag kolla efter ett par bättre. Det är ju vissa egenskaper de bör ha för att vara riktigt funktionella och mina billiga har en del brister.

  SvaraRadera
 8. Klart man ska ha bra kläder i trädgården! Har ett par bruna GG byxor med rosor, perfekt färg och mönster. Jättesköna är de också.
  Har läst ikapp hos dig och vill bara skriva att jag blev så ledsen för fina Tjorven. Så oerhört trist och ledsamt! Det är bördan vi tar på oss med husdjur.
  Stor kram till dig!!
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...