fredag 1 maj 2015

Sköna maj välkommen!

Nu är den här - månaden då jag önskar man kunde stanna tiden lite... månaden då det händer så otroligt mycket, så man knappt hänger med! Det spirar och växer så det knakar, och naturen målas av den där fräscha, skira färgen ljusgrönt i sisådär femtio olika nyanser! 


Sen har den ju en tendens att vara lite hektisk, med en massa andra "icke-trädgårdsrelaterade" uppgifter... Förstår inte riktigt hur någon tänkte där, den som bestämde att man skall lägga alla avslutningar och uppvisningar och tävlingar så här i den ljuvaste tiden, när man vill vara ute och ha fri tid! Nåväl, maj bjuder också en hel del extra ledig dagar, så vi skall inte klaga, Nej, för vem vill klaga denna årstid? Inte jag! Nej, nu njuter vi så mycket vi bara orkar! Får du inte nog av majbilder? I så fall kolla här, sista Blommiga fredag innan uppehållet, och temat har du väl redan räknat ut?

17 kommentarer:

 1. Underbara bilder. Det är en härlig tid nu, man vill bara gå och njuta i trädgården hela tiden:)
  Fin 1:a maj till dig
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ja nu vill man kunna trycka på paus knappen så det lugnar ner sig liite. Här regnar det idag så jag kan tänka mig att det kommer explodera runt om rabatterna när solen kommer igen.
  Ha en skön första Maj :)

  SvaraRadera
 3. Tror inte att man kan få nog av majbilder! Njuter verkligen av dina bilder och den skira vårgrönskan! Glad vår! /Lotta

  SvaraRadera
 4. Det är så härligt när allt de späda och ljusgröna sticker upp i landen jag njuter så av det och det går att titta på hur mycket som helst både på dina bilder och i verkligheten
  Ha en fin och skön helg
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Under vårblomning!
  Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig blomning....andas vår i varje bild....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det en härlig tid på året då man helst inte skulle behöva göra annat än att njuta av ledig tid där ute! Tack för fina vårbilder!
  Ha det gott!
  /Annika

  SvaraRadera
 8. Nej visst är det konstigt att allt roligt ska ske samtidigt? Men lediga dagar kompenserar ju en del.
  Vilka härliga vårbilder du bjuder på!
  Önskar dig en skön helg! Kram Eva

  SvaraRadera
 9. Vilka tjusiga växter du har och trädpionen är magisk! Och maj, ja, vem hittade egentligen på den månaden, jag minns inte, men alla vi känner utom jag själv fyller också år den här månaden, det är sanslöst, ibland är det 3 personer på samma dag och det kulminerar den 7 juni då Omgivningen plus 3 riktigt goda vänner också fyller år. Fel, 16 juni är det ytterligare 3. Förstår inte det där med statistik, normalfördelning osv, gäller inte maj. Vi får kämpa på!
  Kramar

  p.s. hur går det med virkandet av rutorna nu?

  SvaraRadera
 10. Fina majbilder! Egentligen skulle man ta semester den här månaden istället för juli ...eller varför inte den också:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 11. Jag håller med helt och fullt! Vill ju bara vara ute och njuta nu av allt det härliga.
  Trevlig helg!
  Katarina

  SvaraRadera
 12. Ja du har rett! Men vi får gå ut i hagen ved hver ledige tid:) Fine bilder

  SvaraRadera
 13. Ja nu gäller det att njuta! Ta till vara på varje minut, varje dag...
  Härliga bilder du bjuder på!
  Varm vårkram,
  Titti

  SvaraRadera
 14. Det är verkligen en härlig tid majmånad. Som du skriver vill man att tiden ska gå lite långsammare (det får absolut inte gå lika fort som april) så att man får njuta riktigt mycket!

  SvaraRadera
 15. Visst är det en fin tid, men hektisk är den ju också! Man vill hinna med massor både ute och inne så att stanna tiden vore inte så dumt nu. Här har det storstädats inne idag eftersom vädret varit kyligt och grått. Hoppas på bättre väder imorgon!
  Ha en skön lördagskväll!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 16. Ja nog hade man velat stoppa tiden lite nu:) Ljuvliga bilder att njuta av. Ha det fint!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 17. Det är härligt nu när allt växer så det knakar, men man brukar ha svårt att hinna med! Men du har rätt njuuuuuta ska man göra, så fina bikder! Ha det gott, kram Ewa :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...