tisdag 9 juni 2015

Mormorsfilten klar!

Har ju glömt att visa er filten som är klar. För ett par veckor sedan blev den i alla fall klar, tog alltså lite drygt 4 månader att färdigställa. Och det är jag nöjd, med, jag som såg ett årsprojekt framför mig... ;) 
 
187 rutor, samt en virkad kant runtom. Kanske inte helt jämn och slät, men det är min första och jag är nöjd! Virkandet var riktigt roligt, däremot var det inte lika kul att sy ihop den, det var lite knivigt att få till det snyggt samt att den ju var lite otymplig att hålla i till slut. 


Det är inte utan att jag saknar virkningen på kvällarna. Det känns lite konstigt att sitta och titta på teve utan att ha något för händerna. Men nu är det ju sommar (säger almanackan i alla fall) och blir det bara bättre väder så blir det inte nåt tevetittande för min del. Och blir det innesittarväder så får jag väl sitta och mysa med en god bok och en skön pläd om mig... ;) 

3 kommentarer:

 1. Jättefin mormorsfilt! Den kan du skönmysa i om vädret blir "ostadigt"! Somliga virkar ihop rutorna fast jag vet inte hur det går till? Kan du inte börja på ett nytt virkprojekt? Nu har du en ljuv sommarfilt. Kanske en filt i vinterfärg?

  Ha en fin dag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Världens finaste mormorsfilt! Bra gjort. jag blir så himla avundsjuk på er som kan sånt. Kraaaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Oj, den var verkligen fin! Duktig du är, önskar jag kunde...
  Önskar dig en skön kväll!
  Kram Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...