fredag 12 juni 2015

Vackert och rörigt lite omvartannat

Syrener och skolavslutning, det hör ihop tycker jag, och i år har den kalla våren gjort att syrenerna hållit sig fina tills nu. Sommarlovets första dag idag- tänk vilken känsla det var att ha ett helt lååångt sommarlov framför sig. Vet inte om barn känner på riktigt samma sätt nu nuförtiden?


Blommor på bordet, och huset välstädat från topp till tå... Då trivs jag. Och så var det också i förra veckan. Men sen kom maken hem, och sa jag inte att "friden" var slut då...?
Nu vänds huset lite upp och ner igen. Han satte igång med sista fasen i "köksrenoveringen" som vi började med i påskas.  Nu är det dags att sätta dit nya spisen och ugnen, och byta ut bänkskivorna.   
Det blir ju lite rörigt när man håller på, men det är bara att bita ihop, det blir ju fint sen! Häromkvällen fick jag stå lite på sidan och laga mat. Igår kväll blev det hämtpizza men nu så, idag skall nog både spis och ugn komma på plats. Vi får se hur det ser ut när jag kommer hem från jobbet idag. Och vet ni - då har jag semester!! ;) 

8 kommentarer:

 1. Jamen, visst, så är det, syrener, blå himmel, små vita tussar på den och svenska flaggan, det är sommar, det är skolavslutning och fin klänning. Och sen var det verkligen sommar. Jag undrar också om barn numera har samma känsla för just det......
  Haha, han kom, han såg, han segrade. En liten stund. Sen blev det rörigt! Fast sånt rör inte mig i ryggen, jag kan leva i total röra. I alla fall en dag! Nej, men det är så att det liksom ursäktar att man inte har städat och sådana saker, det är lite skönt och eftersom jag hatar att städa så.......
  Hoppas vi får se när ert redan fina kök blir ännu finare!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Visst är det så, syrener och sommarlov hör ihop! Önskar jag också fick ha sommarlov nu och bara njuta...
  Lär bli jättefint i ditt kök sen, spännande!
  Önskar dig den bästa av helger...
  Varm sommarkram,
  Titti

  SvaraRadera
 3. HJÄLP oss att hitta Lisa och håll alla ögon och öron öppna! Något väldigt litet kan vara stort och avgörande!

  Ta hand om varandra och lämna aldrig någon ensam <3

  http://nouw.com/carolinaw/kan-vi-skanka-lisa-all-var-karlek-19340471

  SvaraRadera
 4. Visst hör syrener och skolavslutning ihop och visst står man gärna ut med lite stök när det blir fint i slutänden.
  Önskar trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
 5. h vad spännande det måste vara! Inget går ju upp mot att få lite nytt i köket!! Fast det såg så fint ut tidigare, så behövdes verkligen det.....!? Och syrener kan man ALDRIG få för många av, gubben min tar en en kvist åt mig varje dag.
  Kram
  Susie

  SvaraRadera
 6. Håller med dig att skolavslutning och syrener hör ihop. Här har syrenerna precis börjat slå ut - tänker att de får blir midsommaraftons blommor på bordet. Fin söndag till dig i köksrenoveringen.

  SvaraRadera
 7. Syrener hör på något sätt ihop med skolavslutningen och de doftar ju underbart! Så skönt för er att bli klara med köket lagom till semestern så ni kan njuta av det ordentligt. Jag jobbar tre veckor till och sen är det semesterdags för mig också.
  Ha det gott, Ann

  SvaraRadera
 8. Visst hör syrener till skolavslutning,denna ljuvliga doft.
  Ska bli spännande o se ditt "nya"kök.
  Ha en skön semester,det ska jag ha i 4:a veckor,här på ön.
  Kramiz Marianne

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...