onsdag 12 augusti 2015

Fådda blommorHärliga rosa krysantemum som jag fick av vännerna som gästade oss i förra veckan. De visste vilken färg jag gillar! 


Från min svägerskas trädgård har jag fått en planta japansk malört. Se va fint hon har slagit in den, med en liten etikett till och med, det är knappt jag nänns plantera den... Den får nog stå kvar ett tag i krukan...;) 

Idag är jag ledig, och det var vad jag behövde! Tänk att man blir så trött av att ha gäster! De åkte i måndags morse, och så jobbade jag måndag och tisdag, och idag har jag städat och tvättat och vattnat i trädgården. Nu tänker jag sätta mig ner och läsa en bok ute på altanen med en kopp kaffe och en bulle, och inte göra ett skvatt mer resten av dan! 

6 kommentarer:

 1. Underbart när man kan frossa i bollkryss och klar att du ska njuta av din lediga dag. Kraaaam PIa

  SvaraRadera
 2. Underbar färg på bollkrysset, jag kan fortfarande inte riktigt fatta att året gått så långt redan bara att det är aktuellt med dem:) Ha det fint!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 3. Hoppas du fick en riktigt skön stund på altanen. Roligt med nya växter.
  Fin kväll till dig
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Fina fådda blommor! Malörten är ju så vacker och så himla fint inslagen den var...
  Att inte göra ett skvatt gillar jag! Idag blir det en lång dag i Kalmar men i morgon ska jag inte göra många knop, längtar redan!
  Önskar dig den bästa av torsdagar...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Vilka fina blommor och jag hade inte heller packat upp malörten, så fint inpackad som den är!
  Ja, jag har också märkt att det tar på krafterna att ha gäster och rekordet var nog förra året i maj när vi hade "vår" japanska familj här i drygt en vecka, dom var 12 stycken......jag hämtade mig aldrig efter det, riktigt, tror jag!!!
  Nej, nej, nej, jag måste korrigera, Omgivningen "ska" inte ha tigerkaka, han blir så himla glad om han får tigerkaka, han är den mest ödmjuka (men därmed inte det minsta mesiga) människa du kan tänka dig! Och han talar alltid om att det är gott. Och bullarna, nej, jag har inget sötsug, det är Omgivningen som tycker det är gott med 1 bulle på förmiddagen och 1 bulle på eftermiddagen. Modest är han också. Jag vill mer ha mat, lagad mat!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Åh, jag gillar chryss-bollarna! Det är lite höst på gång och på något sätt så gillar jag det fast jag vet att många tycker att jag är konstig. Klar luft, mörka kvällar och fina dagar, tända ljus och mysa med filt på verandan. Härligt!
  Trevlig helg!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...