lördag 10 oktober 2015

Köksfönstret - både inne och uteLördag. Hemma och skrotar runt lite. Häromnatten hade vi första frosten, så nu är pelargonerna intagna, och Flitiga Lisorna är inte så "flitiga" längre, så nu skall blomlådorna under köksfönsterna ner.


Hortensian i köksfönstret har gett upp, så det fick bli en ny växt, vet inte vad det är, någon slags fikus kanske.

Nu i veckan var jag uppe i Stockholm - var och shoppade och hade trevligt med systrarna, och när jag kom hem var hortensian tämligen död... nåja, den sjöng ändå på sista versen och höll ändå längre än jag trott, nästan en månad!

Som vanligt hade vi mysigt tillsammans i Stockholm. Vi var och såg Morgan Allings show "En föreställning om kärlek", fantastiskt bra! 🌹🌹🌹🌹🌹Den handlar om hans uppväxt, och om ni inte skall se den så kan jag även rekommendera hans bok "Kriget är slut", som också den handlar om hans uppväxt, den är mycket läsvärd! 

4 kommentarer:

 1. Fina krukväxter. Jag såg i veckan ett program om mobbing med Morgan. Jättebra program, kan tänka mig att showen var bra också. Kul med tapetsering, jag gillar också att få jobba i lugn och ro. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Härligt att få komma till Stockholm på shopping-tur. Det skulle jag inte tacka nej till.

  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Har aldrig själv lyckats behålla en hortensia mer än några veckor. Hade en som till slut blommade med GRÖNA blommor! Jag kommer inte heller ihåg vad växten med den häftiga stammen/rötterna heter. Det ska bli spännande att se hur det går. Min torkade helt enkelt - för mycket eller för litet vatten? Lycka till! Siv

  SvaraRadera
 4. Vackra och rofyllda foton! Här har också nattfrosten visat sig. Nu är det bara ljung som gäller utomhus. Fin helg till dig.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...