onsdag 14 oktober 2015

På andra sidan dörren


En ny dörr har alltså satts in på vår övervåning, så att vi numer skall kunna nå hela våningsplanet, vilket vi alltså inte gjort förut. Eller rättare sagt så kunde vi det när vi flyttade hit, men då vi ville ha en uthyrningsmöjlighet så satte vi upp en vägg just här.

Nu går vi in och kollar hur det ser ut på andra sidan.... 

hm...inte alltför roligt...
När vi flyttade hit var här som en liten gång med ett runt valv, man kan ännu se den halvrunda formen ovanför dörren. Vi tog ner valvet, satte upp en vägg och gjorde om detta till ett förråd/garderob. Och som ni ser var det inget finlir, utan väggarna fick se ut som de gjorde, dvs knottertapet med en bård mitt på, ja det skulle ju ändå bara vara ett förråd. Här har alltså varit fullproppat med kläder och kartonger, som nu alltså är borttagna för att vi skall kunna använda dörren. Och som ni ser så behövs en uppfräschning!! Lite fräscha ljusa väggar och gärna fortsätta med samma parkett som det är på "nya" sidan. 
 
Men det får vänta lite, nu orkar vi inte med mer just nu, och som tur är behöver vi inte se det tråkiga...
 
För det är så här vi oftast har sett det från "vårt" håll, ett draperi för garderoben, och det kan ju fortsätta att se ut så ett tag till! 

3 kommentarer:

  1. Vad duktiga ni är! Det blir hur bra som helst.
    Förstår att ni tycker att det är skönt att kunna dra för ett draperi så ni kan ta en paus från renoveringen ibland :)

    SvaraRadera
  2. Ibland behöver man en paus efter en tids renovering. Det är bara att vänta på att lusten kommer igen, då går det så mycket lättare!
    Ha en fin torsdag!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  3. Jäklans vad ni (du) är duktiga och med tanke på det så blir det säkert toppenfint även i den delen av huset!
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!