onsdag 25 november 2015

De första...


De första hyacinterna har hittat hem till mig! Det fick bli ett par från Ica idag när jag handlade. I helgen skall jag ta en tur till handelsträdgården och handla lite fler blommor, amaryllis och några enar och vad det nu kan bli.

Idag har det varit en novemberdag där det aldrig riktigt ville bli ljust. Men det är väl som det ska så här års. Har ägnat typ hela dagen till att adventspynta i fönsterna. Putsa och feja och upp och ner i källaren efter kartonger. Det är ju några fönster... Men nu lyser det så fint i alla fönster, och jag känner mig rätt nöjd med min dag!

8 kommentarer:

  1. Så du har också satt upp dina stjärnor nu... jag också, kunde inte hålla mig längre. Jag har redan slitit ut en omgång hyacinter och är inne på mina andra. Måste tacka för lussebullereceptet, supergoda blev de, lätta och vackra!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Fint du gjort, ser jättemysigt ut. Jag kommer sätta upp mina adventsljusstakar i morgon, tidigare än vanligt:)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Så fint, det känns verkligen att det är dags att gå loss med julpyntet nu. Längtar. :)
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  4. Mysigt! jag ska köpa min andra omgång med hyacinter i helgen. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  5. Så fina! Jag har inte hunnit köpa några än, men till helgen får det bli av! Härligt att du pyntat, det har jag också så nu kan vi bara njuta på söndag!
    Ha en skön adventshelg!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  6. Vad mysigt du har det! Jag har inte adventsstökat nåt än, men imorron blir det! Jag älskar tiden när så många ljuspyntar sina trädgårdar och fönster i denna mörka årstid. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Och idag har det inte blivit ljust här! Vilket väder, så trist och tröttande. Det spöregnar och stormar och det är äckligt varmt ute. Nej, inte tycka om. Ja, jag var nybadad för några dagar sen, himla skönt. Vi var på Maldiverna. Men nu är vi hemma!
    Jag borde kanske adventsstöka lite, men har inte riktigt kommit igång.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  8. Söta krukor! Jag har också fått in ett gäng hyacinter, har bestämt mig för att gå "all in" på advent i år. Men har en hel massa stjärnor och slingor kvar att få upp - helgen är räddad...! Kram Elin

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!