onsdag 27 januari 2016

Dags att komma nuTvå eftersläntrande amaryllisar har kommit, så här i slutet på januari. Ja, nu gör det ju inte så mycket, de är ju inte julröda så det funkar bra! Men nu är det verkligen det sista från julen... om man inte räknar belysningen ute i trädet förstås, det sitter ju ännu där och gör nog så ett tag till.

Onsdag och ledig dag! Efter några "måsten" nu på förmiddagen, skall jag nog ta och gå på bio tror jag. Skulle ju njuta mer i år hade jag bestämt mig för, och bio är en härlig avkoppling. Tjuvheder går nu mitt på dagen, så det passar bra. Någon som sett den? 

7 kommentarer:

 1. Vilken härlig idé att gå på bio. Nej den har jag inte sett hoppas den är sevärd, kanske går att ladda ner. För på bio orkar jag inte gå. Kraaam pia

  SvaraRadera
 2. Inte sett filmen. Vilken bra idé att gå på bio och bara koppla av. Hoppas filmen är bra. Och bättre sent än aldrig. Nu tänker jag på amaryllisarna. Fina!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Trevligt att de inte var julröda. Den vita med röd strimma var riktigt fin. Har en eftersläntare jag också, men den åkte ut. Sorgmyggor... Vill ha väck dem innan frösådderna drar igång.
  Hoppas bion var bra. :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Det gå inte annat än att bli glad när amaryllis slår ut. Oavsett när de behagar att blomma. ;) Riktiga skönheter som lyser upp så här i slutet av januari.
  Hoppas att du hade en trevlig stund i biomörkret och att filmen var bra? I söndags gick jag och maken på bio kl 12 och det har nog aldrig hänt förut att vi har gått så tidigt på dagen. Men det var populärt att gå och titta på En man som heter Ove mitt på dagen och inte många platser lediga. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Bättre sent än aldrig heter det ju. Berätta gärna hur du gillade filmen!

  Ha en fin onsdagskväll.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Amaryllisar är finafast de ibland blir sena! Bättre sent än aldrig. Jag har inte sett filmen, hoppas att du tyckte om den!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 7. Amaryllisar utan julfärg går alldeles utmärkt nu, tycker jag. De är ju verkligen vackra. Min sista eftersläntrare blommar också nu.

  Bio var det evigheter sedan jag var på sist, så där kan jag inte hjälpa dig alls.

  Kram, Karin

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...