söndag 3 januari 2016

En röd bukett


Njuta mer var det! Och njuter gör jag av tulpaner så här års, ja - det vet ni väl vid det här laget! Årets första bukett fick bli en röd sådan, med blåbärsris från buketten som jag fick på juldagen. Rött passar bra, eftersom det ännu är lite rött här hemma efter julen, kuddarna i soffan till exempel. 

Idag har jag även njutit av en riktig långpromenad, en nästan 2-timmar lång sådan, längs med strandpromenaden med syrran och hunden. Det var ljuvligt väder, 4 minusgrader och stilla och sol, med knarrande snö under fötterna, härligt! 

I morgon börjar vardagen med jobb. Nåja, jag har kort dag på tisdag och så är det röd dag på onsdag, så jag skall väl inte klaga! 

7 kommentarer:

  1. Härligt med minusgrader och sol utan blåst. Här har vi tvärtom barmark, mulet, -5° och blåst, svinkallt.
    Ha en bra start på jobbveckan. Jag jobbar endast tisdag nästa v.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Skönt vinterväder här med fast inte sol. Tulpaner är ju så himla fina. Mina från julafton står så fint på uterummet även om det frusit i vattnet och tinat igen. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Jag tycker ditt nyårslöfte är så himla bra :D

    Man borde verkligen tänka mer på att njuta än att oroa sig för det ena eller det andra.
    Ska nog försöka jag med!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Härligt med de första tulpanerna!
    Här är det riktigt kallt nu så man får klä sig rejält om man går ut. Friskt och myggfritt! ;-)
    Ha en fin vecka trots jobb igen!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  5. Härligt att du njuter. Jag gör det med så gott jag bara kan. Fick en bukett rosor idag och de njuter jag väldigt mycket av. Har ledig dag i morgon och hela dagen skall jag njuta av. Hur vet jag inte men njutas ska de :)

    SvaraRadera
  6. Vilken fin och vårlig bukett! Tycker ditt nyårslöfte lät bra. Ibland får man påminna sig själv om att stanna upp en stund.
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  7. Tulpaner är en riktig längteblomma! Inga här ännu... men snart så! Ska plocka bort stakar och stjärnor idag, även om de passar bättre nu när vi äntligen fått lite snö. Men nu är det nedförsbacke mot våren:)

    God fortsättning på det nya året!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!