tisdag 19 januari 2016

Krukväxtföljetongen fortsätter..

Ja, jag vet - jag är jättetråkig som kommer med ännu ett inlägg om krukor och dess innehåll... Men vad skall man annars skriva om, så här års? Nåväl, de här krukväxterna ovan, hade jag i köksfönstret respektive på köksbordet. Jättefint tyckte jag! MEN -  så delar jag ju som bekant min tillvaro med några små juveler... jo, jag tackar - jag kom på de små juvelerna kalasandes på mina nya fina krukväxter! Så det var bara att flytta upp krukväxterna på skänken i köket...
...samt köpa en kruka med kattgräs. Tänkte att det är väl någon anledning till att de går lös på det gröna. Så nu hoppas jag att de kan njuta av sin lilla kruka så jag får njuta av mina i fred, deal? 

3 kommentarer:

 1. Jag skulle behöv uppdatera mina krukväxter. Mina små vita julstjärnor är inte så roliga längre:) Så perfekt med en egen kruka till Myzan, hoppas de låter bli de andra nu då:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det äts lite här och där i det här huset också! Men nu har jag sått havre, vanlig havre från fröerna till fåglarna, och då mumsas det i alla fall mer på det än krukväxterna. Favoriter hos våra katter är hjärtan på snöre och kaktus!
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, hör nu kissar, låt bli mattes växter! :)
  Jag tycker det är ganska skönt med en trädgårdspaus så man får längta lite. Men fram tills dess piggar vi upp oss med lite nytt i fönstren.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...