lördag 23 januari 2016

Sommardrömmar del 2

Jag spinner vidare på sommardrömmarna....
 Vinter eller sommar - vad föredrar du? 

Jag tror att de allra flesta föredrar den gröna årstiden, men jag tror ändå att vi behöver alla fyra årstider. Tror inte man skulle uppskatta och se tjusningen med grönskan och värmen annars. Ja, själv skulle jag inte vilja bo i ett land med ständigt sommarklimat. Vad skulle man då längta till...?  

13 kommentarer:

 1. Håller med dig om att vi behöver alla våra årstider. Skulle vara otroligt trist med sommar eller vinter hela tiden men visst lockar sommar bilderna liiite mer än vinter bilderna :)

  SvaraRadera
 2. Precis! det är en tjusning med våra fyra årstider. Man skulle kanske ledsna om det var sommar jämt. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Jag föredrar sommaren men hade inte velat leva i en evig sommar. Måste ha alla årstiderna. En vacker vinterdag vill man inte vara utan!
  Allt gott
  Milla

  SvaraRadera
 4. Så kul med bilderna som visar årstidernas skillnad så bra! En mix av båda är ju bäst, fast kanske det vore skönt om sommaren var lite längre än vintern...
  Ha det fint!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Intressant med kontrasterande bilder! Så diciplinerad är inte jag, när jag fotograferar, det blir mera hipp som happ.
  Inser också att alla årstiderna behövs på sitt sätt. Men vintern är rätt tetig...
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 6. Så roligt att du jämfört precis samma vy vinter som sommar, jättevackert. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig sommar året om, eller i alla fall vår-sommar-höst. Måste det vara vinter räcker det med en vecka.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Just nu vill jag bara ha fortsatt vinter!!! Inte alls glad åt plusgrader som är på väg...
  Var årstid har sin tid 🙏🏼
  Kram Namnen! (Ses på onsdag!)

  SvaraRadera
 8. Jeg er et sommermenneske, men for at jeg skal glede meg til sommeren trenger vi også vinteren. Så fint å se de samme utsiktene både vinter og sommer. Du har en vakker hage også om vinteren. Hageporten og gjerdet er lekkert!

  SvaraRadera
 9. Jag vill också ha fyra årstider att uppskatta för det de ger och så längta lite lagom efter nästa. Ja, jag längtar efter vintern också, tycker om den mysiga tiden inomhus. Och ibland är vintervädret så där perfekt vykortsvackert, det kan jag leva länge på.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 10. Var sak har sin tid. Själv gillar jag verkligen att vi haft lite riktig vinter för en gångs skull. Men det hindrar ju inte att man kan drömma om sommaren ändå.

  Kram!

  SvaraRadera
 11. Jättekul att se samma vinkel från två årstider och du har ju verkligen lyckats stå på samma ställe också!
  Jag är nog vår- och höstmänniska, men skulle absolut inte vilja vara utan nån av årstiderna. Älskar att samla vårtecken från första takdroppet till knoppning och återvändande fåglar.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 12. Vad roligt att se kontrasten mellan sommar och vinter ur samma vinkel. Jag kan inte säga vilket jag föredrar håller med om att vi behöver alla årstider för att uppskatta dem olika säsongerna. Däremot uppskattar jag vinter med riktigt mycket snö och kallt hellre än slask som det brukar vara:) Ha det fint!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 13. Sommarbilderna är min favorit.
  Ha det gott!
  Marika

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...