tisdag 19 april 2016

En Smeg i köket

Det här med köksmaskiner. Inte alla är vackra, men nog är de användbara och bra att ha! Vattenkokare till exempel, är nåt jag använder dagligen. Så mycket snabbare (och därmed mer miljövänligt) att koka upp vatten till the´t eller kaffet (ja, vi använder oftast kaffepulver, om vi bara skall ha en kopp). Men vi har förstås också en kaffebryggare, och den är väl inte helt rolig att ha framme den heller, men men...
Sen finns det snygga köksmaskiner också, här min favorit och "vän" i köket, Kitchen Aiden som jag är väldigt glad åt! Och nu ganska nyligen blev det ännu en snygg apparat till vårt kök...
...nämligen en brödrost av märket Smeg! Brödrost, som vi förut aldrig hade framme, men som dagligen togs upp ur lådan av barnen, eftersom det är rostbröd som gäller för dem... Men när den gamla gick sönder och jag hittade den här, så var jag ju liksom "tvungen" att hitta en plats där den kan stå hela tiden! Och jag slipper ständigt plocka undan den efter kidsen varit framme, så jag är också nöjd! 


Tänk att man kan tycka en sån här apparat är snygg, lite löjligt är det väl egentligen, men visst är den läcker...? ;)
Har ju länge sneglat på kylskåpen från Smeg, och tyckt att de varit så fina, men nu bidde det istället en brödrost, ändå det!

11 kommentarer:

 1. Ursnygg! Visste inte att det fanns...

  Solkramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Så snygg den är. Å håller med dig, ett kylskåp från Smeg är en dröm.
  Kram från syrran

  SvaraRadera
 3. När jag läste din rubrik tänkte jag ''vad 17 är en Smeg??''.. ha ha. Men nu vet jag! Och den passade perfekt dit!

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 4. Brödrost eller kylskåp! Klart att brödrosten vinner, den var riktigt, riktigt fin! Jag är som du, jag tycker inte om dom där maskinerna, men brödrosten står alltid framme här, vet inte varför, för jag tror bara det är helggäster som använder den och ibland Omgivningen. Jag inte. Vattenkokare har vi också. Bra! Fådd. Samma märke som bilen. Fast bilen är inte fådd. Tyvärr. Och så har vi en hiskelig kaffemaskin som jag aldrig någonsin närmat mig, men Omgivningen dricker två koppar dagligen. Den maskinen "fick" vi när vi köpte köket och min tanke var, Herregud, aldrig in i mitt hus! Men nu börjar det bli kris, den är ju snart 10 år och ibland knirkar det och knakar i den och ska det då bli en ny sån maskin.....du milde, då åker jag hellre på semester för jag har förstått att dom inte är direkt gratis......Din Kitchen Aid är väldigt fin och du som bakar så mycket måste ha glädje av den. Jag bakar iofs vårt bröd, men jag gör det med vanliga vispen med degkrokar. Min s k hushållsmaskin sålde jag på tradera, jag gitte inte plocka fram den och den var så rysligt ful och stor så den fick rakt inte stå framme, en sån där gammal som numera heter Ankarsrum, tror jag och i orange.....Puuuh!
  Hoppas solen skiner på er fina ö idag!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Ja, nog är den snygg alltid! Den passar så bra i ert kök också, både till färg och stil.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg! Vad finns dom i för färger och vem säljer såna här på Gotland!?Vi har en ful gammal - alltså minst 13 år - som står i köket i ett dragskåp så den syns inte i alla fall, så jag kanske får nöja mig med den.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

 8. En så snygg brödrost kan gärna stå framme! Ser att du har en likadan kaffeburk som mig också....
  Nog har man mycket maskiner i köket och de underlättar ju väldigt så inte vill man vara utan dem, även om de inte alltid är lika snygga som din nya brödrost!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 9. Jag letade efter bilder på brödrosten och såg att den fanns i många färger, men när jag upptäckte priset (dyrare än min vattentunna) så bestämde jag mig att vår gamla får duga ett tag till. Använder den högst en gång var 14:e dag nämligen.....fast snygg är den!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 10. Vi behöver också en ny brödrost, den här är jättesnygg <3

  SvaraRadera
 11. Alla deras saker är en fröjd att ha framme i köket! Det var en attans snygg brödrost:) Får väl önska mig en i julklapp hi hi...
  Ha en fin helg!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...