måndag 16 maj 2016

Soffläge

För någon vecka sedan var det sommar, men så blev det återigen lite mer "vanlig" vår, med regn och 8 grader. Ja, regnet var verkligen välkommet - i går fick vi 10 mm, och det får gärna komma mer!  I alla fall, så blev det lite soffmys igår, och med det passar det ju bra att presentera nya soffan: 
Det blev ju en ny sådan för ett par veckor sen. Är ledsen om jag gör er besvikna, då den inte skiljer sig så där värst mycket från den föregående, inte så här på bild i alla fall... Den är grå, liksom den förra, dock något mörkare i färgen, och tyget är snarlikt, dvs lite sammet/sämskskinnsliknande eller vad man skall säga. 
Men så är det, vi har ju varit nöjda med både färg och tyg, som är väldigt lättskött. Speciellt som man har katt som vi har, inga trådar som kan dras upp av små klor... och så bara gnugga lite med trasa och medel om fläckar uppstår.

Det som skiljer dem åt är framförallt storleken, den här är ju större och gosigare att krypa upp i, och man - dvs jag - kan ligga raklång i den ;) Och vi kan ligga två stycken skavfötters, vilket var "lite" knöligt med den andra. Så vi är nöjda, med Mirage från Mio.

11 kommentarer:

  1. Mysig soffa. Så där lagom svängd och fin. Här kom det också regn, välbehövligt. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg! Och det viktigaste; Sitter man bra i den...eller måste man ligga?
    Ser iaf väldigt tjusig ut, helt i min smak!!
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här ligger vi i soffan :) Nej, skämt åsido, den funkar utmärkt att sitta i också! Det måste funka, för vi har fått den fula ovanan att äta inne vid teven alltsom oftast... och det funkar utmärkt det med! (fast jag har egentligen sagt att vi inte skall göra det nu med ny soffa.....hm funkar sådär...)

      Radera
  3. Såå snygg soffa och jag gillar färgen! Ser så mysigt ut hos dig...
    Ha en skön och solig tisdag nu!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  4. Mycket snygg soffa, gillar färgen och den böjda formen också! Och att du kan sträcka ut dig i den... ett plus!

    Ha en fin tisdag.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  5. Jättefin soffa! Snygg färg och den passar så bra in. Jag trodde den förra var helvit, så för mig är det skillnad. Väldigt fint med son Howardtyp. Att ligga i soffa gör jag nästan aldrig, men det finns andra här som gör det, jag sitter, eller hänger och helst i fåtölj!
    Vi har 15 grader och sol idag - känns som livet leker!
    Krakm

    SvaraRadera
  6. Snygg soffa. Så roligt med nytt.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Jättefin! Sober färg och ser ut att vara snyggt svängd.

    SvaraRadera
  8. Snygg soffa. Ser mysig ut, och det är ju viktigaste kriteriet för en soffa. Påminner lite om min, även om min är mindre.

    Kram, Karin

    SvaraRadera
  9. Soffas ser jättefin och bekväm ut och fina kuddar har du också!
    Så det har blivit vår nu efter sommarveckorna. Här i Wales har det regnat en del idag, inte kul!

    SvaraRadera
  10. Jättefin soffa som passar bra hos er! Bra att ni tänkt på katternas klor så att soffan håller sig fin länge! För visst måste katterna också få gosa i soffan, de är ju som familjemedlemmar tycker jag.
    Ha det gott!
    Kram, Ann

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!