måndag 13 juni 2016

Rosenhagtorn vs rosentorn

Tack för gulliga kommentarer om min försommarträdgård! Ordnat och välskött skrev några... ja, nu väljer jag ju att visa det som ser fint ut, här finns både ogräs, orensade kanter och fulhörn, det skall ni veta! ;) Men tack ändå! Jag fick också positiva ord om mitt rosenhagtorn...
...som jag ju funderar på att ta bort.... nu fick jag nästan dåligt samvete... Jag är ju dessutom emot att ta bort träd själv... Men det är ju fint nu ett par, tre veckor, resten av året är det inte roligt skall ni veta! En grön oformlig massa som dessutom skräpar - i min välskötta trädgård....haha! 


Här hade jag annars tänkt mig en lite större rabatt än nuvarande, ett stycke annat träd, samt något annat roligt. Har så många idéer, häromdan fick en ny idé, om en rosenrabatt, skulle inte det vara fint så säg? Jag har ju en hel rad med önskerosor på min önskelista, men som jag inte vet vart jag sätta, men här skulle ju vara ett fantastiskt bra ställe! Snälla, säg att det inte gör något....? Och tipsa mig gärna vad som är snyggt att samplantera med rosor? Kanske blir ett rosentorn mitt i rabatten, istället för nuvarande rosenhagtorn...

4 kommentarer:

 1. Fniss! Klart vi alla har våra skräpiga hörn någonstans, men det hindrar väl inte att det finns finhörn också, väl värda beröm? :)
  Jag sympatiserar så med dig och din vånda över att ta bort eller ha kvar. I mitt fall har jag i slutändan efter flera års funderande tagit bort dels en stor forsythia, dels ett prydnadsäpple. I båda fallen har jag varit så nöjd med beslutet och resultatet. Sedan har vi plommonträdet jag tog ner när vi gjorde om Bärlandet. Det ville jag egentligen inte ta ner, men det stod tokfel och var för stort för att flytta. Jag saknade det och ett par år senare planterade jag ett nytt på annan plats. Kanske är det en lösning även för dig? Förverkliga din dröm om en rosenplantering och sätt ett nytt rosenhagtorn någon annanstans. Kanske finns det någon mindre namnsort?
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Men flotte blomster på treet er det i hvert fall. :)
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att även du har något mindre fint hörn i trädgården! ;-)
  Jag tycker att ditt träd är fint och att du ska behålla det ett tag till så du inte ångrar dig senare.
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...