fredag 4 november 2016

Heja november!Visserligen hade vi regn och rusk, och till och med hagel i går, men visst glimtar det till ibland, och även november kan vara vacker! I onsdags hade jag bestämt mig för att göra Precis Ingenting. Bara ligga på soffan och käka chokladpraliner, typ. Men så visade det sig att solen sken och vinden tog en paus, så jag gick ut i trädgården ett par timmar. Det var väldigt skönt och jag fick  en del gjort, innan det började stänka igen, men då gick jag in och gjorde det jag hade planerat för, dvs ingenting! Vilket jag älskar november för, att det är så legalt att bara vara inne och mysa, heja november för det!Just hemkommen från jobbet, och solen skiner återigen, så nu skall jag passa på att göra lite trädgårdsfix idag med, det finns ännu lite att göra innan vintern. Senare mot kvällen skall vi åka till kyrkogården och tända ljus. 

Önskar er en fin 
Allhelgonahelg! 

6 kommentarer:

 1. Önskar dig det samma. jag ska tända ljusen i morgon på minneslunden. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Så häftigt att det kan skilja så mycket i väder, trots att vi inte befinner oss så långt ifrån varandra. Här har det regnat precis hela dagen, medan det igår var strålande vackert med sol, blå himmel och frostgrader. Idag borde man legat i soffan och käkat praliner men jag har storstädat. Välbehövligt, kan jag säga.

  En riktigt fin allhelgonahelg till dig också!
  Karin

  SvaraRadera
 3. Ja energin är på topp när solen visar sig! Man får se det lilla positiva med november...denna underskattade och lite illa omtyckta månad! Höstpyssel gör susen!
  Härliga bilder du visar :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Håller helt med! Underbara november när man får göra ingenting! Den här helgen ska jag göra just ingenting och det ska bli så skönt. Inga måsten, inga tider att passa. Underbart!
  Trevlig helg!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Ha det så skönt nu när du inte har några krav på att göra en massa! Fast du lär väl förmodligen behöva laga en massa helgmat till dina kära, så helt slipper du väl inte undan. Fast det kanske är din gubbe som gör sånt.....!?
  KRAM och TREVLIG HELG - Susie

  SvaraRadera
 6. Du är klok du som unnar dig att göra Just Ingenting emellanåt! Det lönar sig i längden! Tror du hinner med trädgårdsarbetet ändå...

  Ha en fin Allhelgonahelg du också.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...