söndag 20 november 2016

Julgardiner

Är så sugen på det här med adventspynt, men jag vill inte riktigt tjuvstarta med det (också kanske jag skall tillägga, saffranskaka tjuvstartade jag ju med...), det är ju inte farligt att längta lite menar jag ;)  Dock började jag fundera på vad jag har för pynt, och kom då att tänka på att jag redan förra julen tänkte att jag ville ha nya julgardiner i köket. Något som är lite mer rött i, dem jag har är i princip likadana som de jag har övriga året, med den skillnaden att det står god jul på dem... Nej, lite mer rött kan jag tänka mig, så jag började leta efter några jag ville ha. Men nej, hittade inga alls som var som de jag sett framför mig, så det var bara att sy några egna istället. 

Som ni förstår hade jag god "hjälp"... 
...eller kanske mest stjälp... 

  Nej, till slut fick han gå ner så jag kunde bli klar med gardinerna... ;)
Jag tror de blev bra, men jag har ju inte sett dem på plats ännu, hoppas de passar.... 

6 kommentarer:

 1. Hi hi så söta bilder och tänk vad en trådrulle kan vara intressant!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Är det Harry som är så där nyfiken - och väldans sällskaplig av vad det verkar!? Och dom gardinerna blir säkert jättefina. Det ser ut som du lagt ner en del jobb på dom. Jag kan ju knappt sy in en knapp, så när jag ska sy på maskin så slarvar jag hemskt.
  Jag ligger också i startgroparna vad gäller julpynt, vi satt faktiskt upp tre utebelysningar i förrgår när det var uppehåll. Fast dom får inte tändas för gott förrän lördagskvällen innan 1:a advent!
  Fast igår kväll när vi satt i växthuset så provtände vi två av dom en halvtimme, en på varje sida om växthuset, för att se hur det såg ut. Det är ju svårt att se om det blivit bra innan det är mörkt. Men det var OK, och vi släckte dom innan vi gick in igen.
  KRAM - Susie

  SvaraRadera
 3. Kul att sy sina egna julgardiner. Jag är på jakt efter nya till köket men vet inte riktigt vad jag vill ha. Det är ju en hel vecka kvar så det ska nog lösa sig. Kraam pia

  SvaraRadera
 4. Sicken liten stjälpreda du har! Näst sista bilden är ju underbar!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Kul med nya gardiner och vilken bra hjälp och sällskap du hade. Så söt!
  Gardinerna ser fina ut de också!
  Ha en fin vecka!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Oh, vilken söt, lite hjälpreda du har!
  Det blir lite julpynt för mej när jag kommer hem till Wales om ett tag. När jag bodde i Sverige hade jag julgardiner, men tror ingen har det i UK och jag har inga gardiner alls i köket.
  Ser fram emot ditt resultat!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...