onsdag 9 november 2016

Nu är det jul igen...

Vet att jag lovade bilder på tonårsrummet, men det kom visst något emellan...  (och då menar jag inte USA-valet, som inte gick åt det håll jag trodde och önskade...men jag lämnar det därhän i denna blogg).
Fokuserar istället på vintern som slog till! Oj, oj, så mycket snö vi har fått på ett par dagar!
Här altanen med körsbärsträdet. Buskarna som inte hunnit få av sig löven hänger av all tung snö. Taket till vår kattgård brakade samman, och mannen körde fast med bilen några gånger i går... (på fredag har äntligen vårt däckhotell tid med oss!) 


Men ändå, det är ju vackert, och det är inte utan att man får lite julkänsla! Och det är ju snart bara två veckor kvar till advent!!

I går när jag var och handlade kunde jag inte låta bli att köpa med mig två inredningsmagasin, med jultema... blev plötsligt så sugen på det här med pynt så jag ville unna mig det ;) 

Så nu skall jag krypa upp i soffhörnet med en kopp te och få lite julinspiration! Försöka tänka på något annat än det högst absurda valresultatet, och vad det kommer att betyda för världen... 

Kram på er! 

6 kommentarer:

 1. Lika mycket snö här också. Mysigt! jag måste nog också köpa julmagasin det höjer känslan lite . Kraaam pia

  SvaraRadera
 2. Massor av snö, min man kör traktor och skottar för fullt nu ikväll. Jag slapp denna gång...hihi...myser i soffan istället. Lucky me! Härligt med adventsstämning redan. Hoppas nu att snön blir kvar!
  Ha en fin kväll!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Nästan alla har fått mer snö än vi! Tror det har kommit tre cm i natt! Nu när den kommit får den gärna stanna, för ljusare och renare blir det.

  Ha en fin torsdag också.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Trevligt för mej att se snöbilder, fast troligen inte för er. Är nere i södra Spanien där det nu är dryga 20 grader och sol på terrassen. Mycket jobb,men ledig dag idag,kan behövas ibland.
  Sköt om dej!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är inte utan att man blivit lite chockad av all snö - så här tidigt. Men vi hade tur (kanske lite skicklighet från min gubbes sida) för vi hade fått in allt innan ovädret. Men...jag hoppas fortfarande på att det bara var en tillfällig nedgång i det annars så härliga och långa höstvädret här på Gotland. Att det däremot är ruggigt i Stockholm är jag inte ett dugg förvånad över! *fniss*
  KRAM - Susie

  SvaraRadera
 6. Mysiga snöiga bilder du visar! I går slaskade det och nu är det isigt halt här, tror bilen får stå idag också....
  Ja så var det fredag igen! Önskar dig en skön dag och härlig helg.
  Kram Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...