tisdag 13 december 2016

Lusse lelle...

...lusse lelle, elva nätter före jul! Oj, vad tiden springer iväg - redan Lucia! Men visst är det allt lite mysigt med lucia, jag gillar verkligen luciatåg och sångerna som hör till. Och har man inte känt julen i sig tidigare brukar det bli lite mer tydligt vid lucia tycker jag. Mysigt! 

Nåt annat som är mysigt är att slå in julklappar. Jag är inte färdig helt, men på god väg! I kväll blir det julfirande med min "junta", och några av klapparna är till dem... Tyvärr är det väl inte jättejuligt väder precis, det regnar och smattrar mot rutorna. Men jag tror det blir julstämning inomhus dit vi skall i alla fall! 

1 kommentar:

  1. Läste om din härliga helg i Burgsvik! Måste ha varit jättekul och så ovanpå det jättegott!!
    Det här med Lucia var länge sen vi firade, men jag gjorde mig till och gick upp väldans tidigt, tände en massa ljus och så väckte jag Rolle. Han såg bara snopen ut och så gick han och la sig direkt igen efter det han hade fikat - men jag inte väntat mig nåt annat. Han är inte speciellt förtjust i varken Lucia eller Jul. Jag tror inte han har nåt barnasinne kvar. Till skillnad mot mig.....
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...