fredag 9 december 2016

Något nytt?

Dags för Blommig fredag igen, och jag tror jag beger mig ut i trädgården, fast tillbaka i tiden, till trädgårdssäsongen. Hände något nytt hemma hos mig då? Nja, inte några direkta trädgårdsprojekt, och knappt någon ny växt heller, som jag minns.  
Fast ett lite större projekt hade vi, även om det nu mest (nej-ok, han gjorde allt...) var gubben min som gjorde jobbet.... Till att börja med flyttades dessa buskar till en annan del av trädgården. 

och den här vyn ändrades...(bild från sommaren innan)

till att se ut så här. 
Kanske inte lika vackert som blommande praktry och shersmin, och ingen ny växt (sa ju det!) men den tillhör ju ändå trädgården...;-)
...och skönt var det varma sommardagar, och vi har även provat att elda och bada varmt några gånger nu i höst. Och tänk så skönt att slippa det där stora blå "schabraket" till pool i trädgården, den störde verkligen mitt estetiska sinne....det räcker så gott med studsmattan, som väl får vara kvar några år till... ;-)

10 kommentarer:

 1. Det där såg bra mysigt ut med en badtunna.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Så härligt med egen badtunna.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Somrigt och fint. Förstår att du säkert längtar till sommaren nu!
  Trevlig helg!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Verkligen snygg och säkert mycket behaglig :)

  SvaraRadera
 5. Ser skönt ut, och antar att det är avkopplande.
  Ha en fin helg /Marika

  SvaraRadera
 6. Ser hur mysigt ut som helst... vi hade också en stor blå pol en gång i tiden, men nu nöjer vi oss med den största polen av alla Vättern!

  SvaraRadera
 7. Buskflytting er litt av en jobb!
  Badestampen ser fristende ut...

  SvaraRadera
 8. Så fint det blev med badtunnan! Blå pooler är inte en favorit här heller. Vi har sagt att den dag vår pool tar slut så blir det nog en badtunna i stället. Just det där att kunna bada ute när det blir kyligt saknar jag.
  Önskar dig en fortsatt fin helg!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 9. Snyggt OCH skönt! Älskar vår balja :)
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 10. Jag har en blå jacuzzi som inte alls är lika snygg men den står ganska undanskymt. Jag gillar det jättemycket men faktiskt mer under sommaren med lagom temperatur än nu när man ska gå ut i minusgrader. Skönt dock när man är i :D

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...