fredag 28 april 2017

Arbetsinsatser

Idag är temat för Blommig fredag är arbetsinsatser. Det finns ju väldigt många olika sådana... hm...

Mina arbetsinsatser på jobbet har väl varit goda antar jag, dock har jag bara jobbat 2 och en halv dag tre veckor i rad (samt även nästa vecka!) Det har ju varit röda dagar och ledigheter. Ja, jag klagar inte.

Den här veckan till exempel, var jag ledig onsdag och torsdag. Har varit i Stockholm på minisemester, ja, det är en arbetsinsats det, man kan blir väldigt trött av allt promenerande i maklig takt! 😜
I trädgården - hm, jag grävde en helt ny rabatt och planterade fem rosor i början av april,  vilket kräver sin kvinna, det skall till djupa hål för rosor. Men förutom detta och det sedvanliga jobbet med rensning och dylikt vårarbete, har "trädgårderandet" legat lite nere, det har ju varit så kallt! (förlåt för tråkig bild).

Nu går jag och väntar lite otåligt på att få beskära min Klotrobina, som man inte får göra innan de värsta frostnätterna är över. Är verkligen redo för den arbetsinsatsen!

Någon som gjort en riktig arbetsinsats denna vecka däremot, är min bonussvärdotter, som fött ett barn, och jag är väl därmed bonusfarmor..😘 Så glad för deras skull!

Men nu är det helg och jag är ledig till tisdag! Önskar er en trevlig Valborgshelg! 

5 kommentarer:

 1. Grattis till att blivit bonusfarmor! Att plantera rosor kräver som sagt sin kvinna. Oj så man får gräva. Men när rosorna sedan börjar blomma får man lön för allt slit.

  Ha en skön helg!
  /Anita

  SvaraRadera
 2. Grattis, så roligt! Håller med, det är superjobbigt att plantera rosor. Lycka till med nya rabatten
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis, alltid kul med nya små familjemedlemmar. trevligt med en ny rosenrabatt.
  Ha en fin helg /Marika

  SvaraRadera
 4. Grattis! Och härligt med en minitur till Stockholm. Vet inte om bilden är tråkig - den är verklig. Det är ju inte bara fin blomning utan värdefullt att se jobben medan de pågår också.

  Ha en skön ledighet! Carina

  SvaraRadera
 5. Grattis till att bli bonusfarmor!
  Klotrobinian tänker jag kapa till helgen. 4/5 av kronan ska bort. Känns hårt men blir så snyggt i sommar.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...