onsdag 12 april 2017

Fjädrar anamma


Nu har det kommit in lite påskris och fjädrar. Dock struntade jag i mina hängande påskpynt i glas som jag har, litar inte riktigt på den lille pälsklädde herrn i huset.... Tror han skulle tycka att de var väldigt spännande att leka med....

Tänkte köpa en kruka påskliljor idag, men det fanns inte (!) så det fick bli vita pärlhyacinter i stället, la in några fjädrar i krukan, så kändes det lite påskigt i alla fall. 

Porslinshönan står och väntar på att bli fylld med något gott, men hon får vänta till fredag tror jag... annars tar det ju bara slut! 

Här ligger den andra pälsklädda vännen, och sover gott. Hon är lite smartare än den andre, jag möttes nämligen av en väldigt våt liten kisse när jag kom hem, han hade tydligen varit ute i kattgården och inte låtit sig skrämmas av regnet... För idag är det väldigt regnigt och ruskigt ute, jag blir nästan sugen på att göra som Myzan, kura ihop mig och sova middag! 

4 kommentarer:

 1. Åh vad du har påskpyntat. Jag har bara fått upp ett ris med fjädrar i, och peppar peppar så rör inte våra hår bollar det. Jag jobbar hela helgen så det känns inte kul och pynta... Njut av din helg och så hoppas jag att vädret vänder för er :)

  SvaraRadera
 2. Fint du har pyntat, det är nog klokt att vänta lite med att fylla hönan med godsaker. Risken är stor att det tar slut, hos mig också:)
  Myzan är bara för söt.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt pynt. Ja bäst att spara på hängande glas saker. Jag har fyllt min porslinshöna, får se hur länge det går innan den är tom. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Fint, Glad påsk,
  Hälsningar från Schweiz //Sofia (…http://sofiacm.com, min blogg för wellness och inredning)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...