fredag 5 maj 2017

English style?

Freedag!! Härligt! Och med den följer ju Blommig fredag, bloggutmaningen för oss trädgårdsbloggare. Perfekt att få teman, speciellt när man har blogglust men kanske inte alltid vet vad man skall blogga om! Dagens tema är dock lite svårt, English style? Vet inte alls hur jag skall tolka det! 

Jag har ju sett trädgårdsprogram från England, om alla de här som "vill vara med i Gula boken"-programmen. Jag vet egentligen inte vad som är specifikt med engelsk trädgårdsstil, jag tänker att de trädgårdarna var ju väldigt magnifika, men alla är ju personliga på sitt vis och ingen trädgård är ju den andra lik. Så - nej, jag kan inte säga om jag har någon liten del i trädgården som kan liknas vid den engelska stilen. Jag har min egen stil, en blandning av lite av varje. 


Och det trivs jag med. Nu ser jag fram emot att trädgården skall bli så här grön och fin. Vi har en härlig tid framför oss, en riktig njutartid! 

Have a nice weekend! 

11 kommentarer:

 1. Bild ett känns "very english"...ja jag tänker på rosor, formklippt buxbom och fingerborgsblommor när jag tänker England! Du har en magisk trädgård, underbar!
  Ha nu en skön helg.
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Det är ju så det skall vara, man gör precis som man vill, och trivs med det. Du har en vacker trädgård.
  Trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder av din trädgård ovsett stil. Här är gräsmattan väldigt grön. Hade ni bara en hund då ? eller var det ett år då det regnade?
  Trevlig Helg
  kram Luna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror bilden är från 2015. Förra sommaren var första gången det var bevattningsförbud tidigt på säsongen, det brukar annars inträffa i augusti. Så torra somrar har jag ju faktiskt vattnat gräsmattan, och gräsmattan har klarat sig bra trots flera hundar. Men förra årets torka och bevattningsförbud gjorde gräset torrt och skört... flera stora områden var ju nästan helt utan grönt... sen vinter på det, och den har ännu inte återhämtat sig efter fjolåret.. Ja, suck, hur det skall bli i år det vete sjutton!
   Trevlig helg själv!
   Kram Gunilla

   Radera
 4. Fina bilder och skönt att du följer din egen tråd. Det mest engelska och gemensamma är nog just kärleken till trädgård. Inget konstigt eller nördigt det är bara naturligt för engelsmän.

  Trevlig helg! Carina

  SvaraRadera
 5. Din/er trädgård är så himla fin. Jag gillar att det är runda böljande former och så färgerna som harmonierar. Underbart! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Så vacker trädgård och skönt att man får ha sin egen stil.Tråkigt när det blir vattningsförbud.En torrsommar kan ju förstöra en hel del i trädgården.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 7. Jag tycker också att första bilden känns väldigt engelsk, med rosen och statyn. Ibland handlar det bara om hur man beskär sina bilder. Frodigt och vackert har du om du har vatten nog men i år verkar det som om det är torrare än på länge? Så trist!

  SvaraRadera
 8. Det är ju precis det - alltså en personlig stil - som är English Style enligt mig. Så vi har väl ALLA en bit av "the English Garden".
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 9. Vakker hage, engelskinspirert eller ikke :)
  God søndag!

  SvaraRadera
 10. Du har ju en jättefin trädgård som du planerat och planterat som du vill ha den och det är ju det som är poängen.Ha det gott/Margareta

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...