onsdag 20 september 2017

Att vara inne

Höstens trendigaste möbel är sittpuffen, om man får tro senaste numret av Allt i hemmet! Och en sån har jag! Sedan ett par år tillbaka till och med, ja det är till att vara före sin tid...😆 

Harry tar det med ro, att matte är så himla trendig... 

Nåväl, rätt skönt att vara inne är det, och då menar jag inomhus alltså. Hösten innebär att jag plötsligt ser om mina krukväxter också. Den här vaxrankan som jag köpte förra hösten växer så det knakar, jag får ständigt gå och plocka bort långa rankor. 


Men jag gillar den skarpt. Jag hade alltid murgröna här på båge i det här fönstret förut, men den gillar ju inte att torka ut vilken den här kan tänka sig, så vi kommer rätt bra överens faktiskt. 

3 kommentarer:

  1. Kul att vara före. En sittpuff är ju alltid bra att ha. Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Så snygg puff och den är ju praktisk också. Både till att vila fötterna, sitta på eller ställa en bricka med tv-snacks på! Jag gillar din pläd med mormorsrutor också. En sån skulle jag vilja virka någon gång!
    Ha det gott!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  3. Vilket vackert "stilleben"! Och den där vaxrankan ser ju precis ut som en murgröna på håll!!
    Tyvärr är jag urdålig på växter inne, så nu har t.o.m. mina två orkidéer åkt ut i växthuset. Vågade inte ställa ut dom tidigare eftersom det blir så vansinnigt ljust och varmt där, men nu har dom stått där en vecka och det kommer redan massor med knopp.
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!