söndag 12 november 2017

Nyss sommar - snart jul

Alltså - vilken underbar söndag det blev! Stilla och sol, och skönt! Jag fick riktigt mycket gjort ute i trädgården, det var så skönt ute så jag ville inte gå in! Jag räfsade och klippte löv (gräsklipparen fungerar!) och klippte ner ett gäng perenner.  Det kändes som ett litet avslut för den här säsongen. Det finns ännu en hel del att klippa ner, om man jag så vill. Men det är inget måste, blir det inga fler sköna dagar så kan det stå kvar till i vår, det spelar liksom ingen roll. 

Och eftersom man aldrig vet hur det blir med det där vädret så passade jag på att sätta upp julbelysningen i trädet vid entrén. Så man inte står där i sista minuten och kanske fryser fingrarna av sig, om det hunnit bli kallt. 

Så det kändes som att jag knöt ihop säcken lite, undan med sommaren och låt vintern komma! 

7 kommentarer:

 1. Vad skönt det låter. Här var det en riktigt tråkig och gråmulen dag kall också för den delen. Har inte varit ute alls. I går så gjorde jag några knop, hämtade granris från skogen och piffade lite. Nästan klar där ute bara belysningen kvar samt tömma en låda på vissna tagetes. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag du haft, skönt att passa på om det inte blir fler. Man vet ju aldrig:).
  Vackra bilder i motljus.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ja himmel så dagar och veckor går fort, jag hinner inte med!! Skönt med allt du hann med i trädgården. Idag vaknade jag till en frostig och iskall morgon...burr! Dags att skrapa bilrutan!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Ja, vad dum jag var - det är klart att man skulle satt upp b elysningsslingorna NU! Inte vänta tills man får pulsa ut i snö och frysa ä...n av sig. *fniss*
  KRAM och gtack för påminnelsen
  Susie

  SvaraRadera
 5. Heja, heja! Snart är äntligen advenstiden här!

  Njut av dagen.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Hej igen. Jag har en fråga till dig men ingen mejladress. Hör av dig!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Javisst går tiden fort, särskilt nu får den gärna ränna iväg, november är min 'depp-månad, tyvärr. Men snart vänder det igen, jag väntar på midvintersolståndet mer än själva julen.
  När november ger solsken blir man överlycklig, hos mig var också söndagen solig
  Må väl/ Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...