fredag 1 december 2017

Advent i trädgården

Så var vi inne i julmånaden, och då hade det ju varit trevligt att visa några fina juldekorationer från trädgården. Men ute är det regn och rusk, och än har det inte blivit vare sig dörrkrans eller nåt annat pynt ute. Får se om det är bättre väder nu i helgen, så man kan tänka sig och vara ute längre tid än det tar att gå mellan dörren och bilen... Ni får hålla tillgodo med några trädgårdsbilder från i onsdags. 
Då blommade ännu fina Austinrosen Wollerton Old Hall, som jag ju hade med i förra veckans färganalys i Blommig fredag. 

Samt en och annan näva. 
Rosen Constance Spry har inga rosor kvar, dock nypon! Tittut! 

Ja, speciellt adventslikt är det ju inte.... 😏 Men inne är det desto juligare som tur är. Man får blunda för det smattrande regnet på rutorna (som för övrigt är nyputsade...😖) sätta på lite julmusik och stoppa in en pepparkaka i munnen... och välkomna julmånaden! 


4 kommentarer:

 1. Det är ju härligt att vara inne och njuta av smatter på rutan också. Snö är fint men mysigt blir det av både regn och snö. Tror inte att något blommar här längre. Snön som drog förbi tog de sista blommorna - föutom julrosorna. Snart blommar första amaryllisen :)

  Ha en härlig första advent! Kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Man får verkligen göra allt för att höja adventstämningen när vädret är som det är! Även fast jag gillar att det inte är en massa minusgrader så är det såklart jättefint att vara inomhus och titta ut på ett vitt snölandskap.

  Ha en fin advent!

  SvaraRadera
 3. Nej vädret har verkligen inte inbjudit att gå ut, men idag ser det ut att bli fint. Så vackra rosor du har som blommar fortfarande.
  Ha en fin första Advent!
  Marika

  SvaraRadera
 4. Fina foton. Tänk att du har blommande rosor fortfarande. Ha det bra.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...