fredag 12 januari 2018

Nu är glada julen slut...


Förra helgen städades julen ut här hemma hos mig, sånär som på min röda skål med äpplen, och stjärnan med slingan som står bakom. Ja, och så det som jag har ute på trappan och på ytterdörren, men det får jag ta i helgen som kommer. 

Men det här vet jag inte, barnen tyckte att det stjärnan kunde vara kvar ett tag, den lyser ju upp så fint här vid teven, och det kan jag ju hålla med om. Och den här skålen har jag alltid lika svårt att skilja mig ifrån efter julen är slut, tycker så mycket om den! Och egentligen är den ju inte jättejulig, men när man inte har något annat i rött, så sticker den liksom ut lite för mycket för mina känsliga ögon... 😆 
Min utsikt från fåtöljen. Blir nog lite häng här i helgen kanske...😏 Och så får jag nog ta bort stjärnan ändå, var sak har sin tid och det är ju ändå Knut i morgon! 
Trevlig helg på er! 

6 kommentarer:

 1. Håller med barnen - det är skönt med en liten, mjuk ljusglimt i mysvrån ;) Och det röda stör inte men ibland är det kul att ställa undan för att det ska bli en längtan till saken. Känner att ibland tar jag saker som står framme för givet. Så jag plockar undan och tar fram...

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Ja julen är ute men en o annan ljusslinga får hänga kvar...det är ju så dystert ute! Idag har det knappt ljusnat, ja nu gäller det att stå ut till våren kommer!
  Varm kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Stort gilla på den stjärnan! Jättefin! Jag har advenststjärnorna kvar för ljusets skull, borde ta ned dem imorgon...

  Ha en fortsatt fin helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Gott med en lugn månad! Jag tycker på nåt att stjärnor och kottar funkar hela vintern och skålen är verkligen ljuvlig. Äppel på vintern, tomater i den på sommaren.
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Jag har som många andra plockat bort julen idag. Det blev lite tomt,
  men det är roligt att plocka fram de s.k. vanliga prydnadssakerna igen.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 6. Även här hos mig är julen bort plockad. Tycker inte att din stjärna är så julig så den kan du ha kvar en stund till. Skålen kan du ha året runt med olika frukter.
  gun

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...