söndag 15 april 2018

En liten kisse till!

Ja, det blev -lite plötsligt - en liten kisse till! Jag hade väl egentligen inte tänkt att jag skulle ha fler än två katter, men så såg jag den här bilden ovan i en annons på Facebook...och bilden samt uppfödarens beskrivning av henne gjorde att jag smalt och började fundera på om inte man skulle... Så ja, det blev nog ett impulsköp av katt... 😏

Och i fredags åkte jag alltså upp över dagen, och efter några timmar strosandes i Nynäshamn, träffades vi straxt innan båten gick tillbaka.
Hon är chokladtabby och heter Storeklev´s Olympia i stamtavlan, så jag tyckte att Pia (OlymPia) vore ett bra namn.... men se det tyckte inte barnen. Fler namnförslag som kommit upp är Doris, Selma, Tyra, Sally. Men nja, inget klickar hos oss alla, så gärna lite namnförslag tack! 

6 kommentarer:

 1. Så söööt! Ja, ibland (ofta) spelar tillfälligheter ut planering och det är omöjligt att stå emot. Tänk så bra hon får det, lillasystrar brukar få som de vill. Lycka till med lilla sötisen! Hon ser ut som en Pia!!

  Ha en fortsatt mysig söndag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Men åh vilken sötnos! En jättefin kattfröken. Förstår att du föll för henne.
  Lycka till med namnet. Har inga bra förslag tyvärr. Men varför inte Pia :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. En sån sötgöte!
  Namnförslag: Iris

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk liten skapelse!!!
  Jag har två pälsklingar och skulle lätt kunna ha fler men sambon säger stopp... väntar dock på att det där oemotståndliga tillfället dyker upp - även för honom :-)

  SvaraRadera
 5. Underbar liten skapelse! Namnet - ger sig nog när hon börjar visa sin karaktär. Upplever att det brukar lösa sig av sig själv oavsett vad vi döpt våra husdjur till initialt.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 6. En sådan liten sötis! Jag röstar för Coco. En blinkning till det där med choklad och för att hon ser ut att ha stil som Chanel.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...