lördag 7 april 2018

Trädgårdspremiär!

Dagen började med Trädgårdsmässa nere på Wisby Strand, där bland annat John Taylor från Trädgårdstider föreläste, där tema var "hur vi kan göra våra trädgårdar så vackra som möjligt!". Han var trevlig att lyssna på, även om man inte fick några revolutionerande tips. Hans föreläsning kan väl sammanfattas med att man skall skapa struktur i trädgården (med häckar), dekorera med fluff (blommor), besöka andras trädgårdar och sen kan man göra som man vill!


Passade även på att köpa hem några penséer. Sen vet jag inte om det var inspirationen från mässan eller om det var solen som gjorde det, men när jag hade planterat penséerna kom jag plötsligt på mig själv, med en räfsa i högsta hugg, idogt räfsande av diverse löv och pinnar ute i trädgården. Ja, en början är det i alla fall, och nu kan jag i alla fall säga att trädgårdssäsongen är igång!  

4 kommentarer:

 1. Mmm.. det finns nog inte så mycket revolutionernade at säga som inte sagts tidigare om att skapa en trädgård :) Men fikabordet var ju närmast revolutionerande vackert.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 2. Där hade jag gärna varit med dig. Underbart! Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Mycket inspirernde på mässor. Föreläsningen verkade också intressant, även om det kanske inte var så mycket nytt, kan det ge inspiration.
  Önskar dej en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Ja, räffsan gick av bara farten här på Ostkusten. Vilket härligt väder vi hade igår. Trädhårdsmässan lät kul och fika bordet ännu mera inspererande��. Gun

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...