fredag 18 maj 2018

Finn fem fel

Mina nysatta tulpaner fortsätter att överraska...;) 
Blue Diamond, en fylld tulpan som enligt beskrivningen skall skifta mellan purpur och starkare lila. Då tänker jag mig att varje tulpan kanske skall skifta lite i färg? Men det blev två helt olika färger, några blev lila och några blev rosa. Här i Silverpäronrabatten. 


 Lila. 


och rent rosa! 
Några satte jag också här i Rosenrabatten. Här blev alla lila, alla utom en, som blev randig! 
Hur häftig som helst, men nog är väl det en annan sort? 

Sorten Dallas, satte jag i Päronrabatten Här blev det dock inga överraskningar utan den ser både ut som på påsen, och alla ser likadana ut! Hihi, tänk vad livet i en trädgård kan vara spännande va! 😆

2 kommentarer:

  1. Ja jag vet! Jag sätter en färg och det kommer upp en helt annan ha ha! Lila och röda tulpaner blev inte så snyggt ihop kan jag säga men men...naturen sköter sitt :)
    Ha en fin lördag!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Spännande med dina tulpaner men som du säger så blev det ju inte riktigt som planerat!
    Här hade vi tidigare köpt så många tulpaner i alla möjliga vackra färger men även då blev det inte riktigt som jag tänketevdet. Nu är de flesta av de tulpanerna uppätna av sork men gubben grävde ner några nya tulpanlökar i höstas. Kanske inte ett färgval som jag själv skulle valt, och inte heller heller färglkombinationer enligt min smak, men härligt att ändå ha tulpaner igen!
    Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
    Kram/ Maria

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!