torsdag 10 maj 2018

Hälsa på Elsa!


Nu har lillkatten fått ett namn. Alla katter är ju olika, och den här damen har en stark personlighet. Det är en dam som vet vad hon vill om man säger så. Hon både spinner och pratar högt och gärna, hon "kräver" uppmärksamhet (som nu när jag sitter vid datorn, är mina fötter väldigt roliga att bita på....). Hon är väldigt social, ligger gärna i knä, och på nätterna ligger hon bredvid min huvudkudde hela natten. Hon har redan förstått att det är jag som delar ut mat, för hon punktmarkerar mig när jag lagar mat. Och då pratas det kan jag säga, så att jag inte skall glömma att hon finns till och är hungrig... Hon är en liten finsmakare, torrfoder är inte jättegott, men avocado, popcorn, apelsin och allting annat som vi tvåbenta äter, vill hon smaka... Och äter man räkor får man värja sin tallrik, då är det en som är väldigt PÅ... 😜

Har ni sett hennes morrhår, de är randiga! Hon är ju tabby, dvs har ränder i sina färgpartier, och det spillde tydligen ut även på morrhåren. Jag vet inte om det är vanligt, eller om det kanske till och med är ett "fel", men jag tycker det är sött! 

Vill ni ha dagliga uppdateringar om mina katter så kan man få det på instagramkontot @_katten_harry_

Nu skall jag ut i det ljuvliga vädret, önskar er en fin Kristi Himmelsfärdsdag! 

3 kommentarer:

 1. Hon är bara helt bedårande, vilken sötnos. Vilket fint namn hon har fått. Jag tycker det är så häftigt med djurs olika personligheter.
  Ha en fin kristi him
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Elsa!
  Sån tur du hade som fick komma till Gotland och den här fina familjen! Så mycket kul du har framför dig! Det gäller att du behåller din integritet, den där Harry vill nog gärna vara herre på täppan! Men du har börjat bra... fortsätt med det. Och finsmakeriet, ha, det är väl medfött? Själv föredrar jag kattgodis med gudomlig fisksmak framför räkor! Prova! Igår fyllde jag tre och fick en hel bottenskyla, lite snålt men mer än vanliga dar så jag får väl vara nöjd. Tack för gratulationen förresten.

  Ha det gott!
  Mjau från Iris, prinsessa.

  SvaraRadera
 3. Vilket fint namn det blev! Har också haft en katt med smak på diverse konstiga saker. :)
  Just avokado ska du se upp med, den är giftig för många djur (speciellt fåglar vilket är anledningen till att jag har koll på det).
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...