tisdag 1 maj 2018

Vintern rasat ut


April slutade som sagt med ett riktigt busväder. Det var storm, ösregn och så åska och blixtrar på det, i går kväll. Idag vaknade vi till ett mycket ljuvligare väder, det hade stillnat och solen sken. En härlig promenad i skogen blev det, det är ju ljuvligt nu med alla vitsippor, och fågelsång! 



Min ständige följeslagare på promenaderna, fina och underbara Stina, som fyller 12 år idag! Hon är ännu så pigg, och en kvinna jag mötte i skogen för några veckor sen, frågade om det var en valp... ;) 

3 kommentarer:

  1. Ja det åskade och blixtrade på Öland också. Ja och regnade såklart. Inget höjdarväder att fira Valborg på precis. Nu är vi hemma igen och våren hade kommit mycket längre där söder över. Fastvitsippor finns det. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Gratulerer med dagen Stina, 12 år er en anstendig alder! Nydelige blomstertepper i skogen på våren.

    SvaraRadera
  3. Otroligt vacker skogsprommis, den gillade väl både du och Stina som man får gratulera i efterhand. Fick hon nåt extra gott!? Vår första hund Brasse fick alltid en Big Mac som han älskade - han var ju tax och älskade mat!
    Det verkar som om det är s.k. "varannandags" väder just nu! Men det är rätt skönt för då får man vila ryggen emellanåt.....
    KRAM/Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!