fredag 22 juni 2018

Glad Midsommar!

@_katten_harry_ och jag önskar en fin midsommar! 

Jag försökte få till en bild med katter med band på, men det gick sådär... Lillskruttan (som förresten blir ett halvår idag) ville helst leka med sitt och Myzan ville inte umgås med de andra över huvud taget... 

Midsommarvädret lämnar en del övrigt att önska... Typ 12 grader, mulet och lite stänk av regn, samt storm... Tja, som en helt vanlig midsommarafton helt enkelt... eller valborgsmässoafton och nyårsafton med för den delen... 
🌺

5 kommentarer:

  1. Inte lätt att få rosett på katter. Katter lever sitt eget liv och vill inte det vi vill men bilderna är otroligt fina. Håller med om vädret när det gäller dessa aftnar. Försöker ta det som det kommer.

    SvaraRadera
  2. Ha en fin midsommarhelg
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Det er ikke så godt å få de til å gjøre ting som de ikke vil. Flotte puser det, både med og uten sløyfe. Glad midtsommer til dere alle!

    SvaraRadera
  4. Japp, bäst att köra både jul, påsk och midsommar på ett bräde :) Samma väder!
    Söööööt kisse också!
    Kram från ett blåsigt Karlskrona och Titti

    SvaraRadera
  5. Ja du, det därt med midsomarväder är konstigt. Det är inte ofta det har varit fint väder då - förutom när vi hade båt och bodde i Stockholm. Då åkte man bara ut i skärgården och där var det ALLTID bra väder, även om de ösregnade i stan. Så man tycker att det skulle vara likadant här, vi bor ju på en ö! Men efter över 3,5 månad med hemskt torrt varmt väder, så blev det alltså en riktigt regnig midsommarhelg. Vi fick hela 11 mm, vilket jag är evigt tacksam för. Det var på tiden, en del små träd hade börjat se väldigt trista ut - ett hade t.o.m. dött. Men idag är det skönt, jag kom nyss upp ifrån poolen, första doppet på en vecka. Hann inte med det när gubben min var dålig...dessutom tyckte jag att det kändes lite elakt att bada och njuta när han var så otroligt sjuk. Alltså avstod jag! Men det var svårt!!
    KRAM/Susie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!