söndag 1 juli 2018

En av Tusen trädgårdar

Japp, idag var det dags igen, att visa min trädgård, nu börjar jag ju bli varm i kläderna...Två gånger på samma sommar.... 😜Men det är väl bäst att passa på när ändå trädgården är vattnad och grön!

Denna gång var jag en av Tusen Trädgårdar som visades runt om i Sverige. Eller rättare sagt - en av 812 stycken, som var anmälda till årets begivenhet. Och en av de fem från Gotland som var med. Kanske tar vi gotlänningar ut oss helt under trädgårdsveckan vid midsommar, eftersom inte fler anmäler sig till detta, vad vet jag?  

Kanske är vi gotlänningar också lite trötta på att gå på visning med, för det var färre som kom denna gång, och de flesta var turister eller vinterfastlänningar. 25 personer fick jag i alla fall ihop, och alla sa bara rara ord om min trädgård! 

Många var överraskade när de kom in på baksidan, hur stort det var och hur insynsskyddat det är från gatan. 

Min oas! Det var nästan så jag blev lite kär i min egen trädgård, när jag fick höra så många fina ord av dem som var här. Det är ju annars så lätt att bli hemmablind och att man bara ser det som behövs göras, och inte ser det som redan är gjort... Jag insåg nog idag att jag har faktiskt gjort en hel del i den här trädgården... 😆 Och inför visning är den ju förstås extra piffad, och då är den ju lätt att tycka om! 


En av besökarna var min fina bloggvän sen många år, Marianne, kika gärna in till henne, hon visar ofta så fina bilder från vår vackra ö! Jätteroligt att få ses på riktigt!



Så här ser det alltså ut när man tittar mot gatan, ja inte ser man gatan inte...😚

2 kommentarer:

  1. Din trädgård är ju verkligen fin. Lummig och grön och men fina inslag av sten, grus och plattor. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Så vacker trädgård med en fin blandning. Där förstår jag du har många fina stunder.
    Ha en fin ny vecka !
    /Lotta

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!