måndag 31 december 2018

Några sista ord

Vill bara kika in och tacka för i år! Har visst legat av mig lite med bloggandet, endast 146 inlägg i år mot 219 i fjol. Kan inte säga varför, tycker ju ännu det är skoj, men tiden räcker kanske inte till, och ibland tycker jag inte att jag har något speciellt att komma med. 

Nu är det inte många timmar kvar av detta år. Vad det blir av nästa det vet ingen. Jag har en del förhoppningar för egen del, men det är inget vi behöver prata om nu. Men önska kan man ju, och jag önskar att vi får vara friska, och dem som inte är friska och mår bra hoppas jag bättring för. Jag tänker närmast på några av mina vänner, och vänners barn, samt några arbetskamrater som inte mår bra, dem önskar jag av hela mitt hjärta ett friskare och piggare 2019.  Och så önskar jag mig en bättre värld. En snällare värld. Det är kanske en alltför stor önskning, vad vet jag? Men som sagt, önska kan man ju... Och så kan man kanske hoppas på ett lite mer lagom år kanske, lite mer lagom värme och lagom regn va? 

Tack alla er som kikar in här vid mig! 
Önskar er ett gott slut och ett riktigt 
Gott Nytt År! 

4 kommentarer:

  1. Tänk, alla dina önskningar och förhoppningar sammanfaller med mina!
    Tack för alla trivsamma och härliga inlägg här och för alla fina kommentarer hos mig genom åren. Nu önskar jag dig och de dina en riktig fin nyårsafton och ett gott nytt år.

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Jag känner din omtanke,tack!! Önskar dig allt gott 2019! Kram från Namnen.

    SvaraRadera
  3. Gott nytt år och ett fint trädgårdsår önskar jag dig!
    Kram Kristina

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!