tisdag 1 januari 2019

Hej 2019!

Läste just ett par kloka ord hos några av mina bloggvänner. Inte blicka bakåt utan se framåt istället. Samt läsa mer och unna sig en bukett blommor i veckan! Jag suger åt mig och stjäl dem rakt av!  
Gårdagskvällens dukning. Vi åt en klassisk nyårsmeny tror jag. Jag googlade för att få lite inspiration och både hummer och oxfilé fanns ju med där. Och så fick det bli! 

Gratinerad hummer. 

Oxfilé och hasselbackspotatis med kantarellsås. 

Och som en avrundning marängsviss med hemgjorda maränger och en salt kolasås. Det slank ner! 😅

Men innan jag slutar att blicka bakåt skall jag göra en återblick till förra året. Nåt skall man ju göra så här på nyårsdagen. Återkommer i morgon! 

5 kommentarer:

  1. Härlig mený och en kram till dig från mig. / Pia

    SvaraRadera
  2. Jisses, så mycket god mat! Du är duktig på det där. Kanske ännu en sak jag borde ha som nyårslöfte, att ta ut svängarna lite mer när det gäller matlagning.
    Gott nytt år önskar jag dig! Och tack för alla härliga inlägg under det gångna året!
    Kram från Anna-Karin

    SvaraRadera
  3. Klassiker är alltid rätt och väldigt gott :) Kombinationen lät väldigt god. Jag är glad för jag hittade en rökt rådjursbog före jul. Det har blivit lite svårt att få tag i sen morbror slutade jaga.

    God fortsättning på 2019! Kram, Carina

    SvaraRadera
  4. Ser sååå gott ut! Jamen nu önskar dig en GOD FORTSÄTTNING och hoppas du inte blåser bort på ön idag. Ni har visst STORM!!
    Varm kram från Titti på ön bredvid

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!