söndag 31 mars 2019

Vårtid är nu!

Sista dagen i mars, och sommartid på det. Nu är allt fjolårsris bortrensat, och hela gräsmattan är räfsad. Så skönt när man tittar ut, det ser liksom lite mer städat ut ;) Och krokusarna har slagit ut så fint! 


Sen är ju vädret lite omväxlande. I morse var det rätt så skönt, mitt på dan var det bitande kallt och minsann flög det små snöflingor i luften, för att sen bli sol igen. Men ingen direkt sommarvärme precis, men det är väl så det skall vara, våren är ju lite okynnig till att börja med. Så, ja, sommartid eller inte, det är liksom vår nu!! Vårtid!  

4 kommentarer:

  1. Så vackra krokus, och så fint och vårstädat hos dig.
    Här har det blåst isande kallt idag, solen har försökt värma oss men det blev bara ynka 6-7°.
    Vart är värmen frågar jag mig.
    Kram och ha en fin kväll

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det underbart.Älskar när man krattat och gjort vårfint. Det känns så skönt och befriande i själen. Härliga bilder. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  3. Så underbart vackra krokus ni har - och vad duktiga ni är som hunnit med att räfsa allt. Här ser det fortfarande trist och skräpigt ut..... Men jagär nöjd och glad över att jag hunnit med att fixa i växthuset! :lol:
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  4. Oj, åkte kommentaren iväg tro?? Ja varma dagar och kyliga nätter...riktigt aprilväder. Ha en fortsatt finfin vecka :)
    Kram Titti

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!