söndag 5 maj 2019

Allting är vitt, vitt vitt!


Silverpäronträdet är översållat med vita blom! 
 
Körsbärsträdet här vid altanen likaså! Har jag sagt att jag älskar blommande träd? I annat fall gör jag det nu...! 

Härom morgonen var det vitt av annan anledning... snö och frost! Hua, och det värsta av allt var ju att magnolian gick åt fanders av kylan... På min promenad i morse noterade jag alla bruna magnolior runt om i trädgårdarna, och när jag väl kom hem såg jag att min egen hade gått samma öde till mötes... Ja, jag säger då det. Man skall njuta medans tid är, sen är det försent...

  
****************
Ingenting varar för evigt. 
Så när livet är bra,
se till att du njuter och tar emot det fullt ut. 
Och när livet är mindre bra,
kom ihåg att ingenting varar för evigt
 och att bättre tider är på väg. 
*****************

4 kommentarer:

  1. Ja blommande träd om våren är väl något av det vackraste man kan se. Bilden från altanen är ljuvlig. Men så kom då det där andra vita, och frosten. Jag såg magnolior som klarat sig men ännu fler som inte klarat sig. Inatt var det dock inte frost. Hoppas minusgraderna håller sig borta nu.

    Önskar dig en fin vecka!
    /Anita

    SvaraRadera
  2. Jag tog en promenad på lunchen idag och tänkte, Gud så vackert med alla dessa blommande träd. Körsbär, hägg, slånbär och allt möjligt. Nu tycker jag att det får vara nog med kyla och frost. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Så vackert som det är nu är det aldrig. Allt är fräscht och ljusgrönt och med alla blommande buskar och träd är det lätt att förundras. Magnoliorna, de små nya i "min" park, frös också. Men de hann glädja många innan!

    Ha det gott och tack för dina fina kommentarer.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Att denna mardrömslika maj snart förbyts till lite vänligare och varmare dito är ett kvitto på att så är det: "Inget varar för evigt" - att något bättre är på väg (som inte heller varar "för evigt" ;-)!)
    Ha det gott

    /Anja

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!