fredag 31 maj 2019

Lila bollar


Nu har tulpanerna tackat för sig, åtminstone här i Rosenrabatten. I väntan på att den skall göra skäl för namnet, går vi nu in i en "mellanakt" med lila Alliumbollar. 



Och nu tackar även maj, och med den, våren för sig. Hur nu det gick till...?! En vår som var omväxlande "för" varm och isande kall, väldigt torr och så ett par störtskurar på det nu i maj. Själv har jag haft så mycket att göra så våren har nästan försvunnit på nåt konstigt sätt. Maj som är min bästa månad. Nåja, juni brukar inte vara så dum den heller. Nu är det grönt också tack vare regnet, och vi får väl hoppas att det så får bli... 

5 kommentarer:

  1. Ja vart tog maj vägen kan man undra, i morgon är det sommar. Så vackra allium hos dig. Hade så många vid gamla huset, men inga alls i nya trädgården.
    Ha en fortsatt fin helg
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Ja nu är det sommar enligt almanackan. Här är det kallt men fint. Alliumbollarna är verkligen så tjusiga. Har planterat många för två år sedan men dom vita vill inte. Ha en bra helg. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  3. Vackert med Allium som svävar högt över sina kompisar :) Ja tiden... var tar den vägen? Jag har gillat vädret men har jobbat rätt hårt och då är en svalare temperatur skön. Regndagarna kunde varit några fler - kroppen behöver vila :)

    Kram, Carina

    SvaraRadera
  4. Fina allium! Och snygga foton också. Ha en bra helg.

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Härliga Allium, i år kan jag också njuta av dem, så fina har de aldrig varit.
    Ha en fin söndag /Marika

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!