fredag 9 augusti 2019

Augustisemester

Nu blir det så där glest mellan inläggen igen... Men lusten vill inte riktigt komma till mig. Har liksom inget nytt att förtälja vad gäller trädgården. Den är skapligt grön, men inte speciellt välansad, ja, fy på mig, men så är fallet i år. Jag fick en förfrågan från ett sällskap från Finland, som skulle på trädgårdsresa till Gotland, och hade hittat mina uppgifter på Gotland Trädgårdsöns hemsida, om jag ville visa trädgården för dem. Men nja, nej, den är inte visningsbar i år. Trots rätt så grön gräsmatta, till skillnad från förra året... nej, det räcker liksom inte för att visa den för trädgårdsintresserade... Visst, om jag la manken till skulle den säkert kunna piffas till, men i år saknas drivkraften på nåt sätt. 

Annars då? Jo, jag har en veckas semester nu igen, eller en och en halv till och med. Och än är det sommarvarmt, och Visby är ännu fullt av turister! Men kanske att det är sista veckan vad gäller den saken, det är ju Medeltidsveckan och efter det brukar det lugna ner sig... 

Önskar er en fin helg! 

3 kommentarer:

  1. Jag skulle inte vilja visa min trädgård heller i år. Usch vad jag har latat mig. Men så får det vara ibland. Njut av semestern. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Härligt med semester! Jag har inte alls samma trädgårdslust längre, några krukor räcker långt:). Så jag förstår din känsla precis.
    Ha det gott
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Nej, lusten kommer och går och man har ju inte trädgård för andras skull. Kan tänka mig att det är lite påfrestantande med turistinvasionen, men hoppas det gynnar ön också vad det gäller service och ekonomi och inte bara är negativt.
    Ha det så gott
    /Anette

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!